Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 9 okt 2020

Omg! Vóór Love Island was Jaimy nog aan het daten met Matthy van vorig seizoen

Afgelopen woensdagavond tijdens de aflevering van Love Island, kregen de tortelduifjes Mattheüs en Jamy officieel een relatie. Alhoewel ze elkaar pas één week kennen, is de liefde volgens hen al sterk genoeg. Maar is de liefde van Jaimy wel puur? Uit bronnen vernamen we namelijk wat anders..

Wat denk jij, is dit real love?

Love Island-Jaimy

Jaimy haar wens komt meteen uit in Love Island, de dame in kwestie was namelijk al langer op zoek naar een partner in crime. Leuk detail: kort voordat ze naar Love Island afreisde (lees: vier werken eerder), was ze nog aan het daten met de ‘echte’ Matthy van Love Island; de DJ uit het eerste seizoen. Ken je hem nog?

Tenminste dat heeft een bron vernomen van mensen uit de directe omgeving van het Brabantse duo. En wij zeggen altijd maar – waar rook is, is vuur..

Gespot in de bioscoop

Matthy en Jaimy komen allebei uit Tilburg en werden daar gezellig samen gespot in een bioscoop. Of we nou met zekerheid kunnen zeggen of er echt liefde tussen de twee speelde, weten we niet – maar voordat dit uberhaupt uitgezocht kon worden pakte Jaimy al haar koffers. Zo maakte ze haar intrede in Casa Amor om vervolgens Love Island binnen te komen.

Maar guess what, eenmaal binnen pakte ze de ‘andere Matti’ dus helemaal in. Ja, je leest het goed – blijkbaar heeft ze iets met ‘Matti’s’.

Verloop van de relatie

Wij zijn heel benieuwd hoe dit verder zal gaan verlopen. Zal dit verhaal nog een staartje krijgen? Of trekt Mattheüs zich er niks van aan, en gaat hij voor de volle 100% voor Jaimy? We gaan het in de volgende afleveringen allemaal zien.

Één ding is zeker: Mattheüs doet het goed bij de dames in de villa. Zo vielen Raphaëlla en Fabienne ook al eerder voor deze gentleman. Wat doet hij toch dat de dames als een blok voor hem vallen (ondanks het feit dat hij natuurlijk echt een hunk is). To be continued..

Lees ook: Juice! Er is actie onder de lakens geweest in de Love Island-villa

Reageer op artikel:
Omg! Vóór Love Island was Jaimy nog aan het daten met Matthy van vorig seizoen
Sluiten