Renée
Renée | LinkedIn Love 18 februari 2019

Juice! Jaimy van Temptation Island is nu met deze actrice aan het daten

Eén ding weten we al over Temptation Island: als Jaimy één van de meiden zover heeft gekregen om vreemd te gaan, heeft hij niet een relatie met haar. Via Instagram laat hij namelijk weten dat hij het heel gezellig heeft met Gaby Blaaser.

Die naam komt jou en je vriendinnen vast bekend voor, want ze schitterde een paar jaar geleden in Goede Tijden Slechte Tijden. Maar nu lijkt ze te schitteren aan de zijde van Jaimy.

Hebben Jaimy en Gaby Blaaser een relatie?

Je eerste reactie is waarschijnlijk: aha, dus Jaimy en Gaby Blaaser hebben een relatie. Dat is volgens de verleider nog niet het geval. Wat wel het geval is, is dat ze het heel leuk hebben samen.

Opvallend, want het laatste nieuws over Gaby’s liefdesleven is dat ze een relatie had met DJ Quintino. Maar nu is het misschien toch de Amsterdammer die haar hart heeft veroverd.

Nu zijn we nóg meer benieuwd naar zijn acties in het Temptation Island resort. Wie weet heeft hij zijn tactieken óók wel op Gaby losgelaten. Bij haar werkt het, dus waarschijnlijk ook voor de meiden van Temptation Island. Wordt vervolgd.

Quiz: test hier of jouw relatie standhoudt tijdens Temptation Island

Reageer op artikel:
Juice! Jaimy van Temptation Island is nu met deze actrice aan het daten
Sluiten