Bizar: Jaloerse vriend laat vriendin 45 kilo aankomen om andere mannen af te stoten

Je kunt het je bijna niet voorstellen, de 20-jarige Yan Tai uit China woog twee jaar geleden 50 kilo. Totdat ze haar liefje You Pan ontmoette. Hij was zo jaloers dat hij haar besloot te feeden om te voorkomen dat andere mannen geïnteresseerd in haar zouden zijn.

Lees ook dit verhaal over liefde en gewicht: Jongen valt 50 kilo af voor hij zijn internetliefde ging ontmoeten

Ja, je leest het goed. Waar de meeste mannen een hotshot naast hun zijde willen waarmee ze op straat mee kunnen pronken, wil de jaloerse You Pan totaal het tegenovergestelde.

Deze jaloerse jongeman is zo bang dat zijn vriendin hem gaat verlaten dat hij besloot haar te ‘feeden’. You Pan zorgt er persoonlijk voor dat zijn vriendin een gigantisch ontbijt krijgt, lunch en diner en zelfs ’s nachts voert hij haar snacks. Alles om ervoor te zorgen dat ze aan zou komen. Waar wij je vertellen hoé belangrijk het is om gezond te eten, te sporten en aan je eigen lichaam te denken, doet dit stel totaal het tegenovergestelde.

Yan Tai weegt nu 45 kilo meer dan ze twee jaar geleden woog. Iets waar You Pan erg trots op is. Yan Tai ziet er in zijn ogen precies zo (onaantrekkelijk?!) uit dat ze voor hem dé perfecte vrouw is.

Hij deed haar dan ook geen aanzoek met echte bloemen, maar met een boeket van chocoladebloemen. De plek waar hij haar vroeg? Bij een straatje waar hun favoriete restaurants zich bevinden. Hun vrienden waren erbij, zij hielden borden met eten omhoog waardoor Yan Tai zo is aangekomen.

En na het huwelijk? Ook dan krijgt Yan Tai nog steeds ontzettend veel te eten van haar jaloerse vriend. Ze schijnt het alleen niet zo erg te vinden..

Een kiekje van het aanzoek waarbij hun vrienden aanwezig waren mét voedsel.

Reageer op artikel:
Bizar: Jaloerse vriend laat vriendin 45 kilo aankomen om andere mannen af te stoten
Sluiten