Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 29 juli 2017

Er bestaat jam met rosé-smaak en hier wachten we al ons hele leven op

Geniet jij ook zo van een heerlijk glas rosé in de zon? En vielen ook de rosé-winegums zo in de smaak bij jou? Dan word je van dit volgende product ook mega blij, want hiermee kan jij op elk moment geaccepteerd genieten van een lekker glaasje, ehm broodje, rosé. Rosé-jam is namelijk nieuw op de markt en zo geniet jij de hele dag door van, jawel, rosé.

Rosé op je boterham of toastje: wat een top uitvinding. Drunk Jelly komt met de confituur die smaakt naar jouw favoriete wijnsmaak, namelijk rosé. Zo kan je gewoon op jouw werk genieten van de smaak van rosé, want mocht je het je afvragen: er zit geen alcohol in de jam.

7 verschillende smaken

Naast rosé zijn er nog zes andere verschillende smaken van de jammetjes. Zo bestaat er bijvoorbeeld ook merlot, chardonnay en pinot grigio. Je kan natuurlijk beginnen met rośe, maar eigenlijk wil je alle smaken wel proeven.

Wellicht zijn de confituren iets duurder dan normaal, zo’n zeven euro per potje, maar je kan ook een combinatie pakket kopen. Dit kost ongeveer 50 euro en dan kan je alle smaken proeven. En geloof ons: dat wil je wel. Cheers!

Dit wil je misschien ook:Dit drankspel is speciaal voor de prosecco lovers en perfect voor de donderdagavond

Reageer op artikel:
Er bestaat jam met rosé-smaak en hier wachten we al ons hele leven op
Sluiten