Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 15 jan 2019

Fan van 50 Shades of Grey? Dan wil je deze film met Jamie Dornan ab-so-luut zien

Je kan veel zeggen van de 50 Shades of Grey trilogie, maar één ding is het wel: heet. En Jamie Dornan oftewel Christian Grey, is daarvoor natuurlijk verantwoordelijk. Want oelala, deze man is sexy as hell. Goed nieuws daarom: hij is terug in een nieuwe film, Untogether.

Godzijdank heeft acteur Jamie Dornan niet besloten zijn leven compleet over een andere boeg te gooien. Of om ineens heel andere acteerklussen aan te nemen. Hij speelt namelijk in de nieuwe film Untogether en man, man, man, hierin is hij weer zo heet dat je van je stoel gaat glijden.

Jamie Dornan is terug in Untogether

De film gaat namelijk over een seksrelatie. Twee mensen denken in de film dat ze wel friend with benefits kunnen zijn, maar verrassing, ze krijgen allebei tóch gevoelens. Tja, beetje voorspelbaar plot wel, maar dat maakt ons bar weinig uit. We weten in ieder geval dat het weer een film om te smullen gaat zijn.

Jamie’s tegenspeelster is trouwens Jemima Kirke, die je misschien kent als Jessa uit de serie Girls. Zij speelt nu het personage Andrea en duikt meteen met Nick (Jamie dus) het bed in.

Untogether, een nieuwe hete film in de bios

Wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet duidelijk. Hij draait vanaf volgende maand in de Verenigde Staten in de bioscoop, dus we hopen dat we ook in Nederland snel van Jamie op het witte doek kunnen genieten.

Hier alvast de trailer. Wij zijn er dol enthousiast over.

Ook heet:

Donny Roelvink ziet er gespierder uit dan ooit tevoren en holy shit

Reageer op artikel:
Fan van 50 Shades of Grey? Dan wil je deze film met Jamie Dornan ab-so-luut zien
Sluiten