Renée
Renée Life 26 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Zo chill! Je kunt nu Jamin snoepjes thuis laten bezorgen zodat je altijd je zoete cravings kan stillen

Joe joe, als je ‘s avonds met de meiden op de bank zit en énorm veel zin in snoep hebt hoef je niet langer naar de supermarkt te gaan. Je kunt namelijk sinds kort Jamin snoepjes bestellen via Deliveroo.

Zorg dat de Deliveroo app standaard op je telefoon, want dan heb je binnen een paar klikken zo een zak met zure beren en biggetjes van Jamin in huis.

Jamin bestellen bij Deliveroo

Jamin bestellen bij Deliveroo is natuurlijk het beste nieuws van heel oktober. Ze hebben bovendien een super uitgebreid menu waar je uit kunt kiezen, zodat al je cravings gestild worden. Dat is dan ook weer aardig van ze.

Op het menu staan onder andere winegums, drop halve manen, watermeloen slices en smurfen. Maar niet alleen dat, ook de perziken, dolfijnen en gloeiwormen mogen niet ontbreken. Nou ja, je snapt het wel. Hier bekijk je wat ze allemaal hebben. Doe ons maar zo’n kilo zak voor 16 euro, alsjeblieft.

Alleen in Amsterdam?

Klein detail: het is wel het Jamin filiaal aan de Leidsestraat in Amsterdam. Je moet dus eigenlijk wel daar in de buurt wonen om het te kunnen bestellen. Dus laten we vooral met z’n allen hopen dat het een groot succes is en dat er snel uitbreiding plaatsvindt.

Joe joe, Jamin. Lees je mee?

Jamin verkoopt kaas kruidnoten en het is de hemel op aarde

Reageer op artikel:
Zo chill! Je kunt nu Jamin snoepjes thuis laten bezorgen zodat je altijd je zoete cravings kan stillen
Sluiten