Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 29 jun 2017

Janken! ‘Chuck Bass’ heeft een matchende tattoo met z’n vriendin

Oké, we wisten wel dat Ed Westwick aka Chuck Bass, een vriendin had. Maar we wisten ook dat alles kapot kan (sorry Ed) en dat er nog hoop was. Maar nu is die hoop toch wel een beetje vermorzeld. Want Ed en zijn vriendin Jessica hebben een matchende tattoo genomen.
Ja, je mag een traantje laten. Of spontaan in een jankbui uitbarsten. Want die is wel droevig nieuws, dat Ed Westwick – onze ultieme droomman – echt, echt, echt van de markt is. Goed, hij z’n vriendin zijn nog niet getrouwd ofzo, maar ze hebben wel dezelfde tattoo genomen.

Boehoeee, Chuck Bass is bezet

Jessica Michel Serfaty postte een heel intieme foto van de tortelduifjes op Instagram. Daarop is hun matchende tattoo te zien. Ook heeft ze er een zoetsappig tekstje bij geplaatst.

’Ik zou bijna willen dat we vlinders zijn en slechts drie zomerdagen zouden leven. Drie van zulke dagen met jou brengen meer genot dan vijftig middelmatige dagen.’

Oké, oké, het is natuurlijk super schattig. Maar we kunnen er niets aan doen dat we een beetje jaloezie voelen. En daarom ook niet zo goed kunnen tegen zo veel romantiek.

Het is bovendien nog maar een maand geleden sinds Ed en Jessica bevestigden dat ze samen zijn en nu hebben ze al samen een tatoeage laten zetten.

Anyway, ze zijn in ieder geval super schattig samen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Janken! ‘Chuck Bass’ heeft een matchende tattoo met z’n vriendin
Sluiten