Janne Vogel
Janne Vogel Life 1 apr 2020

Jarig in april? Dan heb jij de grootste kans om beroemd te worden (en wel hierom)

April babes opgelet: als je in april bent geboren, heb je een grotere kans om beroemd te worden. Treed jij in de voetsporen van Chantal Janzen of liever Kim K? Je hebt het hoe dan ook in je om een ster te worden. Het staat namelijk in de sterren geschreven.

Jarig in april? Dan word jij beroemd

Je karaktereigenschappen liegen er niet om: jij hebt de X-factor. Als je eenmaal een doel voor ogen hebt, dan ga je er vol voor en kan niemand jou meer ompraten. That’s the spirit.

Nog niet overtuigd van jouw kunnen? Hieronder zetten we op een rijtje waarom juist jíj beroemd wordt.

1. Je bent superonafhankelijk

Jij bent over het algemeen erg op jezelf gericht. Je neemt niet graag orders aan van anderen én vindt het stiekem heerlijk om je zin te krijgen. Als je iets moet doen waar je geen zin in hebt, dan doe je dat liever niet.

Je bent daardoor bereid risico’s te nemen om jouw doelen na te jagen. Daarbij leg je de lat voor jezelf hoog en ga je door tot je bereikt wat je voor ogen hebt. Zie punt drie voor meer over jouw doorzettingsvermogen!

2. Je bent een (in april) geboren leider

Dat enthousiasme dat jij voelt wanneer je je doelen nastreeft, voelen anderen ook. Je focust ligt niet alleen op het resultaat dat je wilt bereiken, jij geniet minstens net zo van de weg daarnaartoe.

Als jij een kamer binnenloopt, voelen mensen jouw positieve energie. En dat maakt je een inspirerende, geboren leider. Je hoeft niet eens veel moeite te doen voor het opbouwen van een following, mensen vinden jouw karakter al snel interessant.

3. Doorzettingsvermogen is jouw tweede naam

Nieuwe uitdagingen maken jou meer dan enthousiast, en als iets je écht interesseert, ga je tot het uiterste. Jouw passie gebruik je als een onvermoeibare drive om risico’s te nemen en grenzen af te tasten. Je weet dat je moet werken voor jouw dromen en ambities, maar dat schrikt je niet af. Integendeel.

4. Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling

Als presentatrice, met je eigen talkshow of als beroemd sporter: you name it. Met jouw extraverte karakter en levendige energie laat je een sterke indruk achter op andere mensen. Of je nou bewust of onbewust in de belangstelling staat, jij kunt er wel van genieten.

Lees ook: