Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 13 jun 2017

Ha! Je kunt nu Jaws kijken terwijl je dobbert in een zwemband, durf jij?

Misschien niet de meest romantische, maar wel een heel leuke activiteit voor de daredevils onder ons. Want zeg nu zelf, deze unieke aangelegenheid kun je niet aan je voorbij laten gaan. Je kunt nu Jaws kijken terwijl je dobbert in een zwemband. Hilarisch of eng?

Pas op voor een haai

Durf jij de film Jaws te bekijken terwijl je dobbert op het water als een kwetsbaar hoopje? Want straks zit er een haai onder je, ik zweer het. Oké, misschien kan ik deze acttractie maar beter vermijden. Voor daredevils: dit is je kans.

Een bioscoop in Austin (Texas) genaamd Alamo Drafthouse gaat tussen 30 juni en 23 juli de enge film uitzenden. Het wordt een filmsessie om nooit te vergeten, want Jaws wordt uitgezonden op een groot scherm vanaf het Volente Beach Water Park. Een meer, waar jij op kan met een zwemband.

Als jij niet bang bent, dan wordt dit een onvergetelijke ervaring. Kaartjes kosten wel 50 euro en het is in Amerika maar hey, ga niet met de pakken neer zitten. Organiseer gewoon je eigen filmavond in een zwembad in je tuin. Misschien het kleine detail dat je Jaws gaat kijken dan weglaten.

Wist je dit al? Chuck Bass eh Ed Westwick wil tóch meedoen met de Gossip Girl film maar dan wel op deze voorwaarde

Reageer op artikel:
Ha! Je kunt nu Jaws kijken terwijl je dobbert in een zwemband, durf jij?
Sluiten