Wacht, wat?! Jaydi van Temptation Island zag er vroeger heel anders uit

Na drie afleveringen denken wij dat we de deelnemers van Temptation Island wel al een beetje kennen. Veel kijkers zijn dol op de knappe Jaydi – de (ex)vriendin van Sonny. Hoewel het tussen de twee op het moment niet helemaal goed gaat in Temptation Island, heeft het stel wel al jaren een relatie. En dat bracht ons bij de vraag: hoe zag Jaydi er in die beginjaren uit? Well, vroeger had Jaydi uit Temptation Island namelijk kort haar blond haar.

Zie jij het al voor je? Gelukkig hebben we foto’s om het te bewijzen.

Jaydi haar vroegere kapsel

De Jaydi die je nu veel terug ziet op televisie bij Temptation Island, zag er vroeger dus heel anders uit. Niet veel jonge vrouwen durven het aan om hun haar zo kort te knippen. Wij moeten toegeven dat we Jaydi een echte badass vinden en dat ze ook haar korte haar helemaal rockte.

Ze had namelijk lichtblonde haren en heeft ook een behoorlijke tijd een veel korter kapsel gedragen. Al met al kunnen we stellen dat Jaydi eigenlijk alles wel staat.

De meeste foto’s van Temptation Island Jaydi met kort haar zijn van haar Instagram verdwenen, toch hebben we deze nog kunnen vinden:

Daarnaast heeft LoveReality ook onderzoek gedaan en zij hebben nog meer oude foto’s gevonden:

Jaydi in Temptation Island

Er zijn in dit seizoen van Temptation Island zelfs na drie afleveringen al veel plottwisten gebeurd en roddels uitgesproken. Zo kwamen we erachter dat er dit jaar niet een, maar twee stellen vroegtijdig naar huis gaan. Dat wist de koningin van de Temptationroddels (niemand minder dan Michella Kox) te vertellen. Volgens haar zouden Gulcin en Soleris vroegtijdig afscheid nemen van de groep 茅n zouden ook Sonny en Jaydi weg moeten (of vrijwillig gaan).

Daarnaast hebben we nog meer Temptation Island roddels over Jaydi gehoord. Zo zou het al zijn uitgelekt dat ze helemaal niet meer samen is met Sonny, maar nu een stel vormt met de single Ricky. In dit artikel lees je er alles over en vind je zelfs bewijs.

Reageer op artikel:
Wacht, wat?! Jaydi van Temptation Island zag er vroeger heel anders uit
Sluiten