Renée
Renée | LinkedIn Life 19 jul 2019

Marije Zuurveld laat zien waarom een goede hoofdtelefoon onmisbaar is in je leven

Op de fiets naar je werk. Onderweg naar dat nieuwe restaurant waar je met je beste vriendin hebt afgesproken. Slenterend door de stad: dit zijn momenten waarop je het liefst muziek luistert. Omdat jouw favoriete muziek het beste geluid verdient vertellen we je in dit artikel waarom jij een goede hoofdtelefoon nodig hebt.

YouTuber Marije Zuurveld ging de straat op om een dag lang gekke opdrachten uit te voeren van mede influencer Nesim Najih. Het enige wat ze kreeg was haar telefoon en de nieuwe JBL LIVE 500 hoofdtelefoon uit de LIVE serie. Haar missie? Om alle opdrachten en aanwijzingen die ze van Nesim via haar hoofdtelefoon binnen kreeg zo goed mogelijk uitvoeren. De video is niet alleen super grappig, maar laat je zien hoe onwijs handig zo’n hoofdtelefoon is om te hebben in je leven:

JBL Urban Challenge met Marije Zuurveld

De Urban Challenge is een campagne om de nieuwe hoofdtelefoon, JBL Live Series hoofdtelefoon, onder de aandacht te brengen. Marije Zuurveld (woonachtig Amsterdam) werd uitgedaagd tot een dag vol gekke opdrachten in Rotterdam, uitgezet door mede influencer Nesim Najih. Via haar telefoon en de nieuwe JBL Live hoofdtelefoon ontving zij alle opdrachten en aanwijzingen van Nesim.

Waarom jij ook een goede hoofdtelefoon nodig hebt

Hoog tijd om jezelf te verwennen met een cadeau voor jezelf, want we kunnen genoeg redenen verzinnen waarom jij ook een goede hoofdtelefoon nodig hebt:

1. Je hebt altijd de beste muziek(kwaliteit) bij de hand

De overstap van oordopjes naar een hoofdtelefoon is een fijne stap: je muziek voel je namelijk echt goed. Ken je die lekkere rilling die door je heen gaat als je bij een concert staat en de muziek tot je neemt? Nou, dat dus, maar dan via je hoofdtelefoon.

2. Je ziet er leuk uit

Een beetje moderne hoofdtelefoon is zo ontworpen dat het er ook nog eens leuk uitziet als je ‘m draagt. En hé, dat is toch iets waar we naar kijken als we een nieuwe hoofdtelefoon aanschaffen. De hoofdtelefoon van Marije ziet er in ieder geval stylish uit.

3. Je raakt nooit meer de weg kwijt

Marije laat in de video hierboven zien hoe handig de ingebouwde Google Assistent is bij haar hoofdtelefoon. Ze raakt de weg niet kwijt, omdat Google Assistent haar precies vertelt waar ze heen moet. Je hoeft alleen op de linkeroorschelp te tikken en je vraag door te geven. Daarna krijg je meteen antwoord en in dit geval dus de juiste aanwijzingen om op de plaats van bestemming te komen.

4. Je kunt alle omgevingsgeluiden wegfilteren

De JBL LIVE 650 hoofdtelefoon heeft ingebouwde Active Noise Cancelling technologie, die omgevingsgeluiden blokkeert zodat er niets is dat je muziek stoort. Met andere woorden: je kunt je ongegeneerd afzonderen wanneer je daar behoefte aan hebt. In de video zie je hoe Ted hier gebruik van maakt.

5. Je bepaalt zelf hoeveel achtergrondgeluid je hoort als je muziek luistert

Als je op de fiets zit, wil je wel je muziek goed horen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat je het verkeer om je heen hoort. Daarom is Ambient Aware een uitkomst: hiermee bepaal je zelf hoeveel achtergrondgeluid je hoort zonder dat je je muziek uit hoeft te zetten. Met onze oordopjes kunnen we dit niet doen.

6. Je hoeft je hoofdtelefoon niet meer af te zetten wanneer iemand tegen je praat

Je ziet Marije gewoon tegen Ted praten met haar hoofdtelefoon op. De meeste hoofdtelefoons blokkeren het geluid grotendeels, maar met de TalkThru functie is die tijd voorbij. Met één druk op de knop demp je de muziek en worden de stemmen om je heen versterkt.

In samenwerking met JBL

Reageer op artikel:
Marije Zuurveld laat zien waarom een goede hoofdtelefoon onmisbaar is in je leven
Sluiten