Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 30 jun 2015

Je bent weer single, en dan? 4 x de realiteit van je nieuwe single bestaan

Je bent een echt relatiemeisje. Je houdt ervan om samen met iemand te zijn en bent er eigenlijk ook gewoon heel goed in. Single zijn daarentegen wat minder. Hoe gaat je leven eruit zien wanneer je plotsklaps weer single bent? Zo:

1. Je moet het weer alleen doen

We kunnen er omheen draaien, maar uiteindelijk moet je het weer alleen doen als single. Alleen eten. Alleen wakker worden. Alleen op vakantie… Welnee, wat een onzin. Je kan het misschien niet meer met je ex doen, maar je hebt nog steeds vriendinnen en die willen vast met liefde ter vervanging dienen. Ze zullen je waarschijnlijk hebben gemist, dus bel ze nu maar gauw.

2. Je gaat goede en slechte dagen tegemoet

Sommige dagen gaan voelen als het einde van de wereld. Je wil niet meer en je wil nooit meer. Punt uit. Maar op die dagen moet je volhouden en bedenken dat het morgen weer een nieuwe dag is. En met een beetje mazzel is het morgen weer iets beter. En de dag daarna wéér iets beter. Je moet volhouden en weten dat het écht beter wordt. En die goeie dagen? Die zullen voelen als geen enkele andere dag. Want jij leert op die dagen dat je het gewoon kan. Alleen en met je familie en vrienden. Je hebt echt niet per se een man nodig om je gelukkig te voelen.

3. Je gaat iets impulsiefs willen doen

Iets geks. Je haren kortknippen en verven. Of een piercing laten zetten. En weet je, why not? Soms heb je even behoefte aan iets nieuws. En dat hoort er ook gewoon bij. Ga ervoor. Leef je uit. Neem die blonde spoeling. Niets te verliezen. Oh en die leuke jongen aan de bar? Die ga je dus gewoon je nummer geven. En snel een beetje.

4. Je gaat je weer sterk voelen

En ja, op den duur ga je je weer sterk voelen. Want hoe cool is het eigenlijk dat je het gewoon allemaal prima zelf kan? Dat kan echt niet iedereen zeggen hoor. Jij doet het gewoon maar en geniet er ook nog eens van. Je bent een sterke, onafhankelijke vrouw die nu werkelijk alles kan doen waar ze zin in heeft. De luxe!

Reageer op artikel:
Je bent weer single, en dan? 4 x de realiteit van je nieuwe single bestaan
Sluiten