wpk-admin
wpk-admin Nieuws 18 okt 2017

Je bestie kwijtgeraakt tijdens het stappen? Je kunt nu via WhatsApp zien waar ze uithangt

Op een festival of tijdens het uitgaan gebeurt het maar al te vaak dat je een vriendin kwijtraakt in de menigte. Iemand gaat naar de wc (en je besluit voor één keer niet mee te gaan) of drinken halen en voor je het weet is je bestie foetsie. Maar geen paniek, je kunt nu namelijk live op WhatsApp zien waar iedereen uithangt.

Heb je altijd al willen weten waar je bestie uithangt als ze niet bij jou is? Of willen je lover en jij altijd van elkaar weten wie waar is? WhatsApp maakt het mogelijk. Sinds 17 oktober kun je namelijk je locatie delen met je contacten.

WhatsApp is niet de eerste app die dit mogelijk maakt, maar: net als je BFF heeft iedereen WhatsApp en dus is dit natuurlijk hartstikke makkelijk om in te stellen.

Superhandig als je je vriendin weer eens kwijtraakt tijdens een avondje stappen, of als je elkaar niet kunt vinden in de stad. Of als je wil weten waar je crush zich bevindt…

Feiten op een rijtje

Je kunt de functie gebruiken in een normaal gesprek, maar ook in een groepsapp. Je stelt een timer in voor hoelang deze functie wordt gebruikt en… Ook niet onbelangrijk: ook als je de app afsluit wordt de locatie gedeeld.

Dit wil je misschien ook lezen: Denk je wel eens dat je je telefoon voelt trillen terwijl het niet zo is? Dan ben je niet gek

Reageer op artikel:
Je bestie kwijtgeraakt tijdens het stappen? Je kunt nu via WhatsApp zien waar ze uithangt
Sluiten