Je gelooft nooit wat deze celebs doen voor een mooie huid

Als celeb heb je natuurlijk heel wat centjes te spenderen. Een absolute luxe, maar waar trek je de grens dan uiteindelijk? Sommige celebs slaan door met de hoeveelheid auto's die ze kopen, en anderen besluiten weer gekke dingen te doen met hun gezicht (en dan hebben we het niet per se over plastische chirurgie). Deze celebs zijn momenteel verknocht aan de meest vreemde gezichtsbehandelingen, maar blijkbaar werken ze prima.

Demi Moore
Demi Moore liet in Australië diverse bloedzuigers op haar gezicht zetten voor een mooiere huid. Waarom? Omdat de beestjes volgens haar een bepaald enzym loslaten op het moment dat ze zich vastbijten in je gezicht. Dit enzym zou je bloed detoxen en voor een optimale gezondheid (en huid) zorgen. Wij zouden er toch niet voor tekenen Demi..

Kate HudsonKate Hudson heeft gelukkig een redelijk normale routine ontwikkeld waarin ze iedere dag haar gezicht doopt in een grote bak ijswater. Waarom dat zo verschrikkelijk goed voor je huid is? Probeer het vooral zelf eens.

Zoe Saldana
Zoe Saldana haalde vroeger al haar beautytips uit een boekje wat ze van haar moeder had gekregen. Hierin stonden allemaal ‘natuurlijke beauty oplossingen’, die ze tot op de dag van vandaag nog steeds wel eens toepast. Wat dan zoal? Ach, af en toe smeren ze gewoon nog wat mayonaise in hun haar. Iek.

Eva LongoriaEva Longoria smeert iets op haar gezicht waar wij een beetje de kriebels van krijgen, namelijk placenta proteïne crèmes. Placenta’s zitten vol ijzer, vitamines en mineralen wat natuurlijk fantastisch is voor de huid. Maar Eva.. hoe kom je aan die crèmes?

Kim Kardashian
Kim Kardashian weet ons ook altijd wel goed bang te maken met haar aparte beautytrucjes. De meest vreemde behandeling die we ooit van haar hebben mogen aanschouwen was toch wel de ‘vampier gezichtsbehandeling’. Hoe het werkt? Je laat je eigen bloed in je gezicht injecteren voor het boosten van je collageen aanmaak en een hogere elasticiteit van je huid. Het klinkt verschrikkelijk, maar we moeten toegeven dat Kim wel een prachtige huid heeft.

Angelina Jolie
Angelina Jolie gebruikt kaviaar om haar huid optimaal te houden (tja, als je tóch al het geld hebt, why not?). Voordat Angelina zich laat ondersmeren met caviaar, laat ze haar gezicht eerst voor een paar uur inwikkelen in strakke verbanden. We denken ieks, maar haar huid is wel om kaviaar vanaf te eten.

Reageer op artikel:
Je gelooft nooit wat deze celebs doen voor een mooie huid
Sluiten