Je kater in het echte leven vs. je kater op social media

Het is allang bekend dat we alleen onze allerbeste en allerleukste kiekjes online zetten om te laten zien hoe ontzettend fabulous leven we hebben. Maar het meest vreemde is misschien nog wel dat als je zoekt op #hangover het op Instagram lijkt alsof een hangover werkelijk iets fantastisch is. Alsof je dan een ontzettend goede dag hebt. Terwijl in het echte leven je je waarschijnlijk waardeloos voelt. Tijd voor een vergelijking tussen een hangover op social media en een hangover in real life:

1. Je eigen hangover gezicht is niet zo fabulous en daarom krijg je bijna geen likes. Sneeuwwitje die een hangover heeft is hip.

2. Of je geeft op een originele manier toe dat het misschien een ietwat wilde avond is geweest, of je post een foto waarbij de walk of shame heel duidelijk zichtbaar is. Je snapt natuurlijk wel dat hakuna hier wel moét winnen.

3. Een knap koppie die al sexy liggend een pizza kan opeten midden in de nacht moet wel heel wat likes opleveren. Maar in het echte leven rende je twee minuten na die foto naar de dichtsbijzijnde prullenmand omdat je ‘m toch niet helemaal aankon. Alleen dat post je dan niet.

4. ‘Kijk mij en mijn boyfriend een picture perfect maken terwijl ik dronken ben’. Yeah right, alsof hij je nog zo gaat omarmen als jij erbij ligt als een vaatdoek. Wil je het eigenlijk zelf wel? De kamer draait wel heel hard rond..

5. ‘Ik ben naar een sapbar geweest om een heerlijk sapje te halen en mezelf te genezen van de hangover’. In het echte leven lig je alleen maar op bed en kun je er echt niet uitkomen.

6. Ondanks dat ik maar twee uur heb geslapen en tot vanochtend 5:00 uur nog stond te dansen ben ik nu alweer helemaal fris en fruitig mijn dagelijkse rondje aan het hardlopen #powervrouw. Yep, natuurlijk ben je dat aan het doen..

7. En natuurlijk kan deze niet ontbreken: ondanks de kater een geweldige #selfie maken #iwokeuplikethis #flawless. Terwijl je er in het echte leven niet al te best uitziet, maar als je dat post zullen de likes weg blijven.

Wees gerust, met deze tips verberg je je kater, ook voor Instagram. Lees ze hier.

Reageer op artikel:
Je kater in het echte leven vs. je kater op social media
Sluiten