Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 10 november 2017

Je kunt 9000 euro per maand verdienen door luxe resorts in Mexico te bezoeken

Zo, dit is nog eens een droombaan. Want wat is er heerlijker dan lummelen op een zonnig strand, verblijven in de allermooiste resorts en cocktails drinken op een strandbedje? En hoe fantastisch zou het zijn als je daar gewoon een dik salaris voor zou krijgen? Nou dat kan, in Mexico.

Als het je niets lijkt om je dagen te slijten op een kantoor met nauwelijks daglicht, maar wel graag je dagen doorbrengt in de zon, dan is dit waarschijnlijk je geluksdag. Want je kunt nu solliciteren op een functie in Mexico, waarbij je geld verdient met het bezoeken van luxe resorts.

9000 euro per maand verdienen door luxe resorts in Mexico te bezoeken

Cancun.com, de website van de Mexiaanse stad Cancun, is namelijk op zoek naar een Cancun Experience Officer. Het idee is dat je een half jaar de tijd neemt om de regio te ontdekken en daar blogs over schrijft, video’s over maakt en alles deelt via social media.

Als je wordt aangenomen verdien je 10.000 dollar per maand, wat omgerekend meer dan 8600 euro per maand is. Je krijgt ook VIP toegang bij clubs en activiteiten. En dit is briljant: je hoeft niets te betalen voor je levensonderhoud, aangezien je gratis woont in de mooiste hotels en resorts.

Wil je solliciteren? Dat kan via een video van een minuut. Het is de bedoeling dat je in de video uitlegt waarom jij geschikte bent voor de functie. En wie weet lig jij binnenkort wel met je billen op het Mexicaanse strand cocktails te drinken. Terwijl je betaald krijgt.

Lees dit ook even als je naar Mexico wil: Wanderlust wednesday: deze roze zee is je ultieme bucketlist bestemming

Reageer op artikel:
Je kunt 9000 euro per maand verdienen door luxe resorts in Mexico te bezoeken
Sluiten