Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 21 aug 2017

Je kunt een kroegentocht in Disney thema doen en dat is een sprookje dat uitkomt

Als er twee dingen zijn waar je enthousiast van wordt zijn het drankjes doen met je girlsquad en Disneyfilms. Die films kijk je vaak met een dekentje op de bank en snacks binnen handbereik. Maar wat nou als we zeggen dat je je twee favo bezigheden kunt combineren. Ja, je kunt een kroegentocht doen in Disney thema.

Trommel je vriendinnen bij elkaar, want wij hebben het ideale girlsweekend voor je gevonden. Ga eindelijk dat weekendje weg en boek een ticket naar de andere kant van de Noordzee, want daar kun je in verschillende steden een Disney kroegentocht doen.

Ga een girlsweekend weg en doe de Disney kroegentocht

Je kunt de kroegentocht doen in Glasgow, Dublin, Birmingham, Bristol, Edinburgh, Newcastle en Manchester. Wat je dan precies kunt doen? Denk aan cocktails drinken in Disney thema, verschillende spelletjes en wedstrijden en iedereen is in zijn of haar mooiste Disneykostuum.

That’s right, je zult je wel een beetje moeten opdoffen. Maar dat vind je vast niet erg, want een betere reden je innerlijke prinses naar buiten te laten is er niet. Al kun je natuurlijk ook als Ursula gaan of Cruella Deville, als je een beetje een donkere kant hebt.

Hou de Facebook pagina in de gaten als je hierbij wilt zijn.

Lees ook: Deze superschattige Mickey Mouse-stoel is een must have voor iedere Disneylover

Reageer op artikel:
Je kunt een kroegentocht in Disney thema doen en dat is een sprookje dat uitkomt
Sluiten