Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 3 apr 2017

Je kunt waarschijnlijk het slot van Temptation Island kijken op een gigantisch scherm op het Museumplein

Aan alle mooie dingen komt een einde. En zo komt ook het slot van Temptation Island eraan. We hebben de koppels wekenlang gevolgd. En zagen dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. En nu is het bijna tijd dat de stellen elkaar weer in de ogen gaan kijken, als ze elkaar nog in de ogen kúnnen kijken.

Nu kun je natuurlijk die allerlaatste aflevering thuis op de bank kijken. Maar een grootste serie verdient een groot einde. Daarom zou het toch fantastisch zijn als je het slot van Temptation kunt kijken met duizenden mensen, op een gigantisch scherm op het Museumplein in Amsterdam.

6 april op het Museumplein in Amsterdam: Temptation ontknoping

Je bent niet de enige die dat een fantastisch idee vindt. Er is namelijk een Facebook event gemaakt om op 6 april Temptation te kijken op het Museumplein. 1,1 K mensen hebben aangegeven te gaan en nog eens 2,5 K mensen zijn geïnteresseerd. Dat gaat een drukke bedoening worden.

Of het door gaat, weten we natuurlijk niet zeker. Volgens initiatiefnemer Do Kriek was het event in eerste instantie bedoeld als grap, maar hebben nu zoveel mensen zich aangemeld dat Do inmiddels in gesprek is met de gemeente Amsterdam om te kijken of het echt door kan gaan.

‘Het gaat hoe dan ook door. Sowieso. Als het niet kan op het Museumplein dan doen we het ergens anders. We hebben al een aantal partijen gesproken die het heel leuk zouden vinden als we het event daar zouden organiseren,’ aldus de initiatiefnemer.

Dit spektakel klinkt nu al beter dan Koningsdag en de WK-finale bij elkaar. Wij zijn er in ieder geval bij.

Niet getreurd: Er komt waarschijnlijk een nieuw seizoen van Temptation Island en je kunt je nu opgeven

Reageer op artikel:
Je kunt waarschijnlijk het slot van Temptation Island kijken op een gigantisch scherm op het Museumplein
Sluiten