Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 14 sep 2016

Je kunt nu een puppy voor een dag adopteren tijdens je vakantie in Hawaï

Er zijn twee dingen in het leven waar we mega happy van worden. Één: lieve, schattige puppy's die ons met hondenoogjes aanstaren, waar we de hele dag mee kunnen spelen en woelen. Twee: zon, zon, zon met een uitzicht waar je u tegen zegt. Op Hawaï kun je het nu combineren want daar kun je een pup adopteren voor tijdens je vakantie.

Droom jij ook van een vakantie op Hawaï en zou jouw tropische vakantie nóg beter worden als je vergezeld wordt door een lief hondje? Dan kan die droom nu uitkomen. Op Hawaï kun je aan de slag als vrijwilliger bij Kauai Humane Society.

Deze non-profit organisatie geeft jou als hondenliefhebber de kans om vrijwilligerswerk te doen met al deze lieve dakloze doggies. Als je daar toch al bent, is je steentje bijdragen natuurlijk top. Terwijl je ook nog eens aan het genieten bent van dit prachtige eiland. Kunnen we al boeken?

Wandeling met zonsondergang

Het enige wat van je wordt gevraagd is dat je een training volgt en een T-shirt draagt van de organisatie. En dan kun jij tijd doorbrengen met deze lieve diertjes. Geen straf toch? Wij zouden ons aanmelden. Denk aan spannende wandelingen door de natuur of met zonsondergang over het strand, het bezoeken van scholen en verpleeghuizen of verzin zelf een leuke bezigheid voor jou en je harige vriend.

De hondjes dragen opvallende outfits waarop staat: “Adopteer mij”. Ahw. En jij kunt ze helpen om een nieuw baasje te vinden. Als jij het uiteindelijk niet over je hart kunt verkrijgen om afscheid te nemen van je pup, geen zorgen. Kauai Humane Society is maar wat blij als jij de kleine hond wilt adopteren.

De hele dag doorbrengen op een prachtig eiland als Hawaï en een hondje de dag van zijn leven bezorgen (en misschien wel meenemen naar huis). Wat willen we nog meer in het leven?

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Onderzoek bewijst het: je hond weet écht hoe je je voelt

Reageer op artikel:
Je kunt nu een puppy voor een dag adopteren tijdens je vakantie in Hawaï
Sluiten