Life 19 jul 2016 Iris Hoekstra

Je kunt nu gewoon een pizza printen voor de snelle trek

Heb je wel eens zin in pizza, maar duurt het toch altijd nét iets te lang om het te laten bezorgen? Dan hebben wij de oplossing gevonden. Want daar is namelijk de 3D pizza. Een pizza, geprint en wel door je eigen 3D-printer. Hoe handig is dit?

Enkele minuten

3D-printen is hot. En je kunt er dan ook van alles mee. Dit is waarschijnlijk precies wat Beehex dacht. Een bedrijf waar ze gespecialiseerd zijn in 3D-printen. Samen met chef-kok Pasquale Cozzolino gingen zij aan de slag om het printen van pizza’s mogelijk te maken. De chef zorgde hierbij voor de lekkerste recepten. Niemand wil natuurlijk een mislukte pizza. Ook niet als hij binnen een paar minuten geprint is.

3D Pizza in de toekomst

Er is straks geen app of telefoontje meer nodig voor het bestellen van een pizza. Laat staan het lange wachten tot dat je je eten werkelijk krijgt. Met één druk op de knop print jij je lekkere pizza direct uit de 3D-printer. Gek? Ja dat wel.

Maar het gaat gebeuren. In ieder geval, als het aan Beehex ligt. Tot die tijd zullen we nog moeten wachten op onze pizza’s. Maar hey, dat hebben wij er nu nog voor over. Right?

Hier kun je alvast zien hoe het 3D-printen van een pizza eruit ziet. Eet smakelijk!

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit ook lezen: 21 redenen waarom pizza echt véél beter is dan het hebben van een vriendje
BjJHhOzCIAAIJfl-770x462

Reageer op artikel:
Je kunt nu gewoon een pizza printen voor de snelle trek
Sluiten