Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 19 januari 2017

Je kunt nu ’s avonds trouwen in Disney World met het hele park voor jezelf

Heb jij er ook altijd van gedroomd om te trouwen als een echte prinses? Dan kan die droom nu werkelijkheid worden. Trouwen in Disneyland is niet nieuw. Maar trouwen terwijl de avond valt, terwijl je het hele park voor jezelf hebt wél. En dat is pas echt een sprookje.

Disney World kondigde deze week aan dat ze iets nieuws lanceren. Namelijk de Magic Kingdom After Hours Experience. Oftewel, de mogelijkheid om te trouwen als alle toeristen uit het park zijn.

Als we de promotievideo mogen geloven dan ziet het er magisch uit. Je kunt als bruid plaatsnemen in een heuse Cinderella koets die getrokken wordt door witte paarden. Terwijl je door het prachtige park rijdt in het donker word je betoverd door alle lichtjes en natuurlijk het verlichte kasteel.

De bruiloft vindt plaats om 23:00 uur nadat het Magic Kingdom sluit. Je krijgt eindeloze mogelijkheden om je sprookje te customizen naar jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de ceremonie voor het Cinderella kasteel, een receptie voor 300 gasten in het Fantasy gedeelte, en een supercalifragilisticexpialidocious diner (’s nachts?) aan tafels die er nog mooier uitzien dan je kunt bedenken.

Goedkoop is het niet. Als je het park voor jezelf wil dan kost je dat 180.000 dollar. Slik. Maar daarvoor kun je wel je liefde vastleggen in het meest magische plekje van de wereld als een ware sprookjesprinses. En dat is ook wat waard, toch?

Reageer op artikel:
Je kunt nu ’s avonds trouwen in Disney World met het hele park voor jezelf
Sluiten