Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 17 aug 2017

Je kunt vandaag met je make-up tasje naar MAC voor GRATIS persoonlijk advies én een make-up sessie

MAC Cosmetics voelt toch wel een beetje als het make-up merk onder de make-up merken. En waarschijnlijk heb je wel een aantal producten van MAC. Maar soms koop je iets wat toch niet helemaal bij je past. Of je weet niet zo goed hoe je het kunt gebruiken. Maar de redding is nabij.

Voor iedereen die wel eens wil weten of ze nou de juiste producten in huis heeft, heeft MAC namelijk een fantastisch leuk concept bedacht. MAC Cosmetics lanceert MAC 123 Bring your own make-up bag in de Bijenkorf.

Wat het inhoudt? Je mag je eigen toilettas meenemen naar de MAC-counter in de Bijenkorf. MAC Artists zullen aanwezig zijn om je gratis een persoonlijk advies te geven over je huidige make-up producten.

Maar het wordt nog beter. Je krijgt ook een kwartier een gratis make-up service. Én je krijgt bij aankoop van drie producten een gratis make-up tasje.

MAC 123 Bring your own make-up bag

Ja, we hebben heel vaak het woord gratis gebruikt in dit artikel. Maar dat is toch ook fantastisch, dat MAC GRATIS advies geeft en je opmaakt. Sorry, we zijn gewoon heel erg enthousiast.

Vandaag – 17 augustus – kun je voor MAC 123 Bring your own make-up bag terecht in de Bijenkorf in Amsterdam. Op vrijdag 25 augustus zal de MAC 123 Bring your own make-up bag plaatsvinden in de Bijenkorf Den Haag.

Lees ook: Knappe coupe: Deze nonchalante waves zijn hot-hot-hot deze zomer

Reageer op artikel:
Je kunt vandaag met je make-up tasje naar MAC voor GRATIS persoonlijk advies én een make-up sessie
Sluiten