Yasmine Esser
Yasmine Esser Travel 23 mei 2017

Je kunt voor een prikkie de wereld over reizen als je een dierenvriend bent

Het liefst was jij een enorme globetrotter. Maar er is toch iets wat je tegenhoudt. Namelijk geld. Dat groeit jammergenoeg niet op je rug. En daarom zit je nog altijd gekluisterd aan je huis en ben je gedoemd om te blijven werken - je we houden van dramatisch doen. Maar daar kan zomaar verandering in komen. Als je een dierenvriend bent tenminste.

Ja, jouw droom om de wereld over te reizen kan zomaar werkelijkheid worden. Je kunt namelijk reizen voor een prikkie, via het bedrijf Trusted Housesitters.

Zoals de naam van het bedrijf al doet vermoeden, zul je op huizen gaan passen terwijl je de aarde ontdekt. En dat niet alleen, je zult ook voor de huisdieren van de bewoners gaan zorgen.

Veel mensen met huisdieren houden namelijk – net als jij – van vakantie vieren. Maar zij vinden het vaak zielig voor hun hondje of kat om hen achter te laten of in een opvang te doen. En wat is voor hen een betere oplossing dan een soort dieren au pair inschakelen?

Goedkoop reizen

Het enige wat je hoeft te betalen om in de prachtigste huizen te verblijven is 9,92 dollar per maand (119 dollar op jaarbasis). En dan kun je reizen van Dubai tot Frankrijk tot Amerika. Overal in de wereld, waar je maar wil.

Kan het nog beter?!

Dit klinkt toch als een droom die uitkomt. Goedkoop reizen én omringt worden door de allersnoezigste beestjes.

Als je het wel ziet zitten – snappen we – maak dan snel een profiel aan. Hoe beter je het invult en hoe meer reviews je hebt, hoe groter de kans is dat je wordt uitgekozen voor de allermooiste huizen.

Pak je koffer maar vast in.

Reageer op artikel:
Je kunt voor een prikkie de wereld over reizen als je een dierenvriend bent
Sluiten