Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 mrt 2017

Is je liefdesleven vreselijk ingewikkeld nu? Dat komt door de stand van Venus

De laatste tijd lijkt het of het maar niet wil lukken in de liefde. Je hebt ruzies met je lover, ineens twijfels, dates die niet komen opdagen en je belandt in situaties die gewoon nodeloos ingewikkeld zijn. Herkenbaar? Maak je dan geen zorgen, het ligt allemaal aan de stand van Venus.

Snap je er niets van hoe vreemd je liefdesleven de laatste tijd is? Wacht dan nog even met het afzweren van alle mannen. Of met denken dat je gedoemd bent om voor altijd alleen te blijven. Je kunt er namelijk niets aan doen dat het vreselijk gaat in de liefde momenteel. Het ligt allemaal aan de stand van de sterren.

En aan de stand van Venus in het speciaal. Deze planeet staat namelijk sinds 4 maart in retrograad. Dat houdt in dat de planeet zich in de tegengestelde richting beweegt van de hemellichamen eromheen. En als Venus in retrograad is, heeft dat direct invloed op de liefde.

Nog even doorbijten

Het gevolg? Je springt halsoverkop in een nieuwe relatie, gaat ineens twijfelen aan je lover of voelt plots een oude vlam weer aanwakkeren. Probeer niet mee te gaan in de bevlieging, maar even rustig af te wachten. Na 15 april is Venus namelijk weer normaal en dan kun je veel beter bepalen wat je eigenlijk wilt en voelt.

Denk rustig na over je gevoelens. Misschien kom je er nu achter waar je ongelukkig over bent in de liefde en hoe je dat later kunt oplossen. Venus kan je helpen om te bezinnen.

Maak je geen zorgen, nog twee weekjes doorbijten en dan komt alles goed.

Dit wil je ook lezen: Waarom datingapps ervoor zorgen dat liefde vinden moeilijker dan ooit is

Reageer op artikel:
Is je liefdesleven vreselijk ingewikkeld nu? Dat komt door de stand van Venus
Sluiten