Je lievelingsmaaltje sushi kun je nu ook prima in je beautyroutine verwerken

Wat is het toch met sushi. Je kunt ons er bijna allemaal wel voor wakker maken. We houden er zelfs zoveel van dat we er wel in zouden willen baden. Maar wacht. Dat kan gewoon. Benieuwd hoe je je sushi kunt omtoveren tot beautyproduct?

1. Nori gezichtsmasker
Een gezichtsmasker van zeewier heeft een ontstekingsremmende werking. Perfect voor de acné gevoelige huid. Week een aantal sushivellen in warm water en breng ze aan op je gezicht. Even laten intrekken en op naar een rustige, egale huid.

2. Rijstwater toner
Japanse dames smeerder vroeger al hun huidje in met rijstwater, dankzij de vitamine B en thiamine die het water bevat. Je kunt het simpelweg aanschaffen in de winkel, maar ook zelf is het prima te maken. Gewoon een beetje rijst koken en het vocht aanbrengen op de huid. Wel eerst even laten afkoelen.

3. Wasabi Massage olie
Je favoriete sushi spice kan die nare spierpijn zo verhelpen. Wasabi werkt namelijk ook ontstekingsremmend. Nu nog iemand vinden die je wil masseren..

4. Avocado handcrème
Avocado is uiterst geschikt om je schrale handen weer een beetje op te knappen. Een guacamole dip voor je handen. Hmjam..

Oh sushi, how we love you

Reageer op artikel:
Je lievelingsmaaltje sushi kun je nu ook prima in je beautyroutine verwerken
Sluiten