Jeans lovers opgelet: 6 redenen waarom de jeans het meest geweldige kledingstuk ooit is

De jeans is al een eeuwenoud kledingstuk wat hoogstwaarschijnlijk, én hopelijk altijd een hot item zal blijven. En in ons eigen kikkerlandje zijn de vrouwen er helemaal verzot op. Ben jij ook een fervente jeansdrager? Wij geven je groot gelijk:

1. Je billen komen er beter in uit dan ooit

Misschien niet in élke jeans maar er is zeker een jeans te vinden die jouw billen nog mooier maken dan dat ze al van zichzelf zijn. Je kan kiezen voor een high waisted of juist voor een lage jeans, net wat jouw billen goed doen.

2. BF jeans, flared jeans, skinny jeans, high waisted jeans…

Er zijn zoveel verschillende stijlen en je kan het niet laten om ze allemaal aan te schaffen. De flared jeans is momenteel helemaal hot en combineren heel leuk met een paar hakken eronder. Maar je boyfriend jeans vind je ook nog steeds heerlijk om te dragen op een zondagmiddag tijdens een wandeling door het park. Er zijn zoveel soorten die allemaal verliefdmakend zijn.

3. Jeans is een match met álles in je kast

Draag het met een paar killer heels en een kanten topje als je een avondje gaat stappen. Of met biker boots en een dikke gebreide trui op een koude herfstdag. De jeans maakt het je nooit moeilijk om eindeloos te combineren. Je kan de jeans die je al jaren hebt elke keer weer in een ander jasje steken door het weer anders te combineren. We love it.

4. Elke man houdt van een vrouw in een goede jeans

Er is geen man die nee zegt bij een jeans bij de vrouw. Mits deze uiteraard een beetje haar vormen laat zien. Je kan met een jeans indruk maken met je mooie billen en benen zonder er het te dik boven op te leggen. Zo blijft er nog wat te raden over voor de man in kwestie. Met een jeans zit je áltijd goed.

5. 365 dagen draagbaar

In de winter kies je voor een donkere kleur jeans. Zoals donkergrijs of zwart. in de herfst kan je kiezen voor een flared jeans in de herfstkeuren donkergroen en bordeauxrood. In de lente kies je voor een mooie lichte kleur zoals lichtblauw of wit. En als het hoogzomer is dan kan je kiezen voor een afgescheurd kort spijkerbroekje. Ja die jeans kan áltijd.

LEES OOK: 11 x waarom we het zo heerlijk vinden om zwart te dragen

Reageer op artikel:
Jeans lovers opgelet: 6 redenen waarom de jeans het meest geweldige kledingstuk ooit is
Sluiten