Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 1 nov 2016

Jeeej! Disney’s Sneeuwwitje wordt verfilmd met échte mensen

Dit is fantastisch nieuws. Nadat bekend werd gemaakt dat The Lion King verfilmd zou worden met échte leeuwen, is hier nog meer Disney nieuws waar we blij van worden. Sneeuwwitje is namelijk de volgende film die een live-action film wordt en dat betekent een échte Disney prinses en heel veel nostalgie.

Een van onze favoriete Disney films die al in 1937 uitkwam gaat verfilmd worden. Het gaat om de mooie prinses Sneeuwwitje en we springen een gat in de lucht.

Erin Cressida Wilson, die ook schreef voor ‘The Girl on The Train,’ is blijkbaar in discussie om te gaan werken aan het script. Ook de liedjes die in de animatiefilm voorkomen zullen weer nieuw leven in worden geblazen. De producer die nu al aan het werk is voor ander Disney films zou ook deze film gaan produceren. Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Er is nog niet veel informatie vrijgegeven, maar in de tussentijd wachten we op The Lion King en Belle en het Beest, waarin niemand minder dan Emma Watson de hoofdrol speelt.

Als Sneeuwwitje er ook binnenkort aan zit te komen, dan kan ons geluk niet op. We herleven de nostalgische herinneringen en dat is fantastisch. To be continued..

Nog meer Disney: Kijken! Deze Disney trailer én prinses zijn echt adembenemend mooi

Reageer op artikel:
Jeeej! Disney’s Sneeuwwitje wordt verfilmd met échte mensen
Sluiten