Renée
Renée | LinkedIn Love 26 feb 2019

Cute! Temptations Jefferson heeft nu een relatie met deze EOTB kandidaat

Je merkt dat het voorjaar praktisch begonnen is, want de liefde hangt compleet in de lucht. Er is namelijk een tweede Temptation Island x Ex On The Beach koppeltje: niemand minder dan Jefferson en Hannah hebben een relatie.

Destijds deed Jefferson samen met zijn Lize mee aan Temptation Island, zodat hij kon bewijzen dat hij wél trouw was. Vervolgens was het Lize die met Tarzan Ken ervandoor ging en zo kwam het einde van hun relatie in zicht.

Jefferson en Hannah hebben een relatie

Even was het stil rondom hem, maar nu mag het van de daken worden geschreeuwd. Jefferson en Hannah hebben een relatie en iedereen mag het weten. Hannah vertelt aan Cosmopolitan dat ze in ieder geval niet van plan zijn om mee te doen aan Temptation, dus daar hoeven jij en je vriendinnen niet op te hopen.

‘Het is misschien wel opvallend dat twee mensen die beiden aan een tv-programma hebben meegedaan nu een relatie met elkaar hebben, maar onze karakters zijn gewoon een match. We zijn heel gelukkig hoe we nu zijn met elkaar, dus meedoen aan Temptation is niet iets wat nu op onze to-do list staat.’

jefferson en hannah hebben een relatie

Jefferson’s mama reageert wat zij eigenlijk vindt van de deelname van haar zoon aan Temptation Island

Reageer op artikel:
Cute! Temptations Jefferson heeft nu een relatie met deze EOTB kandidaat
Sluiten