Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 11 apr 2017

Jefferson’s mama reageert wat zij eigenlijk vindt van de deelname van haar zoon aan Temptation Island

Temptation Island is bijna voorbij. Iets waar we allemaal niet over na willen denken want de vreemdgaande koppels houden ons al weken bezig. En ze vermaken ons op donderdagavond (woensdagavond voor de Belgische kijkers) opperstebest. Maar, wat vinden de ouders van de deelnemers eigenlijk van de deelname van hun kinderen?

Je hebt wel vaker van die televisieprogramma’s waar je naar kijkt en waarvan je denkt ‘damn als ik hier aan mee zou doen dan zouden m’n ouder(s) me wat aan doen’. Toch? Oh oh Cherso, Ex on the Beach en nu Temptation Island. Om er even een paar te noemen. Maar gelukkig zit je dan op de bank en is er geen ouder die jou op datzelfde moment ook kan zien.

Echter zullen de ouders van de huidige deelnemers wél kijken. En we zijn natuurlijk reuze benieuwd wat zij vinden van het bedrog van hun kiddo’s. Jefferson weet précies wat zijn moeder ervan vindt en vertelde dit aan Dag Allemaal.

Toen Jeffie vertelde over zijn plannen om deel te nemen aan Temptation reageerde zijn moeder direct: “Is dat nu écht nodig?”. Jeffie: “Ik had Lize ook al voorgesteld aan mijn familie. Ik zei haar misschien niet vaak dat ik haar graag zag, maar dat betekende wel heel veel voor mij. Ik heb lang niet elke ex aan mijn moeder voorgesteld, hoor. Maar of Lize dat besefte…

“Ze vond dat ik me als een watje aan het gedragen was”

Het ging helemaal fout tussen Jefferson en Lize. Jeffie reageert: “Dat meisje is verleden tijd. M’n moeder had gelijk”

De moeder van Jeffie is naar eigen zeggen nogal kieskeurig. “Ze vindt niet snel een meisje goed genoeg voor mij”, aldus Jeffie. “En wanneer ik er dan toch eentje aan haar voorstel, dan spelt ze hen altijd te les. Respect en eerlijkheid, dat zegt ze altijd.” De reactie van zijn mama was bij terugkomst dan ook keihard: “Wel, nu heb je de antwoorden wat Lize betreft.”

De moeder van Jefferson heeft in het begin wel gekeken maar inmiddels niet meer. Na aflevering acht is ze gestopt. Als je nu denkt dat de reden is dat mamalief de overspelige Jeffie niet op televisie wilde zien, zit je er naast. Het was namelijk omdat Jeffie een traan liet om Lize tijdens het kampvuur: “Ze vond dat ik me als een watje aan het gedragen was. Ze heeft mijn familie altijd geleerd dat je nooit je verdriet mag tonen.”

En dat was dat. Jefferson’s mama blies het verhaaltje uit.

Wil je weten welk duo van Temptation Island die met elkaar vreemd gingen een setje geworden lijken te zijn? Hier vind je het antwoord.

Reageer op artikel:
Jefferson’s mama reageert wat zij eigenlijk vindt van de deelname van haar zoon aan Temptation Island
Sluiten