Jessie J’s holiday look is meer dan perfect en zo maak je ‘m na

Tijdens de feestdagen kunnen we niet genoeg inspiratie hebben. De inspiratie die Jessie J ons biedt is écht fabulous en wel hierom:

De waves

De perfecte waves van Jessie stralen echte glamour uit. Begin met het föhnen van je haar en gebruik een volumespray om zoveel mogelijk volume te creëren. Maak vervolgens een scheiding op een plek naar keuze. Kies daarna voor een grote krultang en maak daarmee krullen die je allemaal op dezelfde indraait. Het liefste richting je hoofd. Maak krullen over de gehele streng van je haar. Laat je haar even afkoelen en borstel het daarna uit. Spray er nog eventueel een shinespray overheen om het extra te laten glanzen. De tutorial om deze waves te maken vind je hier.

Het gezicht

Het hele gezicht van Jessie J straalt als nooit tevoren. Haar glow is ontzettend mooi en niet te aanwezig. Benodigdheden? Foundation, bronzer en een highlighter. Jessie heeft geen cake op haar gezicht maar een dun laagje foundation. Doe daarom een beetje foundation op je vingers en smeer het op je gezicht zoals je dat ook zou doen met je dagcrème. Let op dat er geen foundation in je haren of wenkbrauwen terecht komt. Door het met je vingers te doen krijg je een luchtig effect. Vervolgens gebruik je een kwast en bronzer om de gedeeltes van je gezicht wat extra kleur te geven waar normaal de zon zou schijnen. Hierdoor krijg je een gezonde kleur en wat meer dimensie in je gezicht (tutorial: hier). Als laatste sluit je af met highlighter op de hoge gedeeltes van je gezicht (neusbrug, jukbeenderen, wenkbrauwbot en eventueel op je kin). Wij raden de ‘Glow up’ aan van Ellis Faas die een geweldig effect geeft (tutorial: hier).

Haar ogen

Bij haar gitzwarte haar heeft Jessie J gekozen voor een idem gitzwarte eyeliner die uitloopt in een wing. En voor de feestdagen mag je best gebruik maken van nepwimpers. Jessie heeft gekozen voor een volle set nepwimpers die niet alleen aan de buitenkant zitten maar over haar hele wimperlijn.

De lippen

Haar lip mag er zijn. Een opvallende mooi gestifte lip met een matte lippenstift. Wat wij er helemaal leuk aan vinden? Het is niet klassiek rood maar heeft net een afwijkende kleur. Als je de lip gaat namaken, kies dan ook voor een iets andere kleur dan je normaal zou doen. Magenta, fuschia roze of oranje rood. De aandacht zal direct naar je lippen gaan.

Reageer op artikel:
Jessie J’s holiday look is meer dan perfect en zo maak je ‘m na
Sluiten