Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 7 jan 2019

8 x herkenbaar als je nog steeds samen bent met je jeugdliefde

Tinder, wat is dat? Jij bent al jaren samen met je grote jeugdliefde en jullie hebben de opkomst van de dating apps volledig gemist. En dat is maar goed ook want jullie zijn na al die tijd nog steeds dol op elkaar. Deze acht dingen zijn super herkenbaar voor jullie en ahhh wij willen ook.

1. Herinneringen aan vroeger

Jullie hebben op dezelfde middelbare school gezeten (misschien zelfs op dezelfde basisschool, in dat geval zijn jullie echt een die hard koppel). Als jullie het hebben over vroeger delen jullie precies dezelfde herinneringen. Jullie kusten al op het schoolfeestje in de tweede klas en dat is goud waard.

2. Weinig bedpartners

Jullie zijn al heel erg lang samen, echt veel exen kunnen jullie beiden dus niet hebben. Instagram stalken is dus iets waar jij je nooit druk om hoeft te maken (heerlijk). De kans is groot dat jullie elkaar hebben ontmaagd en allebei nog nooit een andere bedpartner hebben gehad. Ware liefde.

3. Vergroeid in elkaars familie

Jullie kennen elkaars familie al ontzettend lang. Zo lang dat je zijn zus en ouders voor geen goud meer zou willen missen. Zijn ouders waren bij jouw diploma-uitreiking en zullen straks ook bij het altaar staan als jullie elkaar officially het ja-woord geven. Goals.

4. Jullie gaan trouwen

Je weet zeker dat jouw lover de ware voor je is. Ondanks de grote identiteitsverandering die je doormaakt tijdens je pubertijd en opnieuw als je gaat studeren zijn jullie bij elkaar gebleven. Dat betekent dat jullie echt meant to be zijn en dat die bruiloft er hoe dan ook gaat komen.

5. Dating apps zijn onbekend terrein

Het hele Tinder-tijdperk is volledig aan jullie voorbij gegaan. Nog voordat al deze datings app op de markt verschenen hadden jullie elkaar al gevonden. Dat scheelt enorm veel geswipe en een RSI duim.

6. 24/7 support

Jullie hebben al het een en ander met elkaar meegemaakt. Toen zijn opa overleed was je dacht en nacht bij hem, andersom was hij er voor jou toen je in de vierde klas bleef zitten.

7. Mijlpalen meegemaakt

Zo’n beetje alle belangrijke mijlpalen van de afgelopen jaren hebben jullie van elkaar meegemaakt. Je eerste shotje vodka Trojka, het behalen van je diploma, je P, maar ook die belangrijke kampioenswedstrijd van hem. Dat is toch fantastisch?!

8. Je kent elkaar door en door

Omdat jullie ál deze dingen al hebben meegemaakt samen kennen jullie elkaar door en door. Je weet hoe je hem moet opvrolijken als hij chagrijnig is en hij weet dat hij jou even met rust moet laten als jullie een discussie hebben. Liefde voor altijd dus.

En zo weet je zeker dat hij de ware voor je is:

5 gedachtes als je de goede gast aan de haak hebt geslagen

Reageer op artikel:
8 x herkenbaar als je nog steeds samen bent met je jeugdliefde
Sluiten