Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 26 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Hold on – Jennifer Lopez komt met eigen beautymerk JLo Beauty

Het lijkt erop dat Jennifer Lopez de smaak heeft te pakken nadat ze eerder samenwerkte met beautymerk Inglot. In een nieuwe Instagrampost kondigt de powervrouw namelijk aan dat ze met een eigen make-up- en skincarelijn komt voor haar eigen beautymerk: JLo Beauty.

Eerder deze maand werd al gehint op het feit dat er iets spannends aan zat te komen, en nu weten we eindelijk wat het is.

Beautymerk van J.Lo

Dat de superster van alle markten thuis is, is nothing new. Ze leert paaldansen op 51-jarige leeftijd, sleept een Golden Globe-nominatie binnen en ga zo maar door. Een eigen beautymerk beginnen past in ieder geval nog op de lijst.

Op Instagram plaatste ze een reeks foto’s met een bronzy make-uplook met de caption: “Sunset Glow #JLoBeautyComingSoon.” Dat kan maar één ding betekenen. JLo Beauty is coming. Dit weten we so far.

JLo Beauty

Wat voor producten bij JLo Beauty horen is nog niet bekend. Wel schijnt het zo te zijn dat Jennifer Lopez patent heeft aangevraagd voor zowel skincare als make-upproducten. En stiekem hadden we het wel kunnen weten.

Twee jaar geleden, in 2018, vertelde J.Lo al aan Refinery29: ‘I will be coming out with a skincare line. I’ve been working on it for a long time, because I don’t want to put anything out. I want it to be something that encompasses all the things I’ve learned and all the secrets I have. And it doesn’t have anything to do with needles.

We zijn inmiddels twee jaar later én J.Lo heeft iets gehint op Instagram, dus heel lang hoeven we vast en zeker niet meer te wachten. En zeg eens eerlijk, met zo’n flawless skin, altijd glowy looks én glossy lippen kan het alleen maar veel goeds betekenen.

Dan iets heel anders. In Texas loopt er een bizarre lookalike van Jennifer Lopez rond. Wij zien het verschil tussen haar en J.Lo amper.

Reageer op artikel:
Hold on – Jennifer Lopez komt met eigen beautymerk JLo Beauty
Sluiten