Wil je zien: Joan en Mert beginnen hun eigen YouTubekanaal en hebben al 100k views

Het winnende koppel van Love Island NL/BE 2020 ga je vaker voorbij zien komen. Joan en Mert hebben namelijk hun eigen YouTubekanaal gestart. Het koppel is begonnen met vloggen en laat zien hoe hun leven er nu na Love Island uitziet. Het blijkt ook best een succes te zijn – ze hebben namelijk al meer dan 100k weergaven op hun eerste weekvlog.

Hier is een kijkje in het leven van Joan en Mert.

YouTubekanaal Joan en Mert

Op het YouTubekanaal van het koppel staat tot nu toe één video. De weekvlog van de week waarin Joan en Mert elkaar voor het eerst weer mochten zien staat nog maar twee dagen online en is al door meer dan 100k mensen bekeken.

In het begin van de weekvlog zie je dat Joan en Mert elkaar weer ontmoeten na tien dagen quarantaine. Tijdens de tien dagen hebben de twee nauw contact gehouden en ze zijn zelfs een paar keer live gegaan op Instagram. Vanuit deze live-sessies kwam het idee om een YouTubekanaal te beginnen. Volgens de fans was er hier genoeg animo voor, dus Joan en Mert gingen aan de slag.

De weekvlog

In de weekvlog zie je natuurlijk de hereniging. Mert heeft meteen een verassing voor Joan in zijn slaapkamer, hier heeft hij het Love Island avontuur nagebouwd met de naambordjes die op de bedden plakten. Daarnaast ontmoeten de ouders van de twee winnaars van Love Island elkaar en zie hoe de dagen samen verlopen.

Ook gaan de beiden samen het seizoen Love Island terugkijken – hier waren ze tijdens hun quarantaine al mee begonnen. Je ziet de reactie van Mert tijdens de afleveringen van Casa Amor, de periode waarin de twee gescheiden waren.

Ook gaan Joan en Mert samen shoppen in Amsterdam en Apeldoorn en filmt Joan voor haar werk een livestream waar ze aan het draaien is voor een festival.

Hier kan je de hele vlog bekijken:

Reageer op artikel:
Wil je zien: Joan en Mert beginnen hun eigen YouTubekanaal en hebben al 100k views
Sluiten