Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 1 mei 2018

Jobalert! Als jij van hondjes, Instagram en reizen houdt is dit jouw ultieme droombaan

Iedereen kent ongetwijfeld de schattige honden foto's op Instagram. Sommige van deze hondjes hebben zelfs een eigen account. En laat dat nou jouw volgende beroep kunnen worden. Als jij van hondjes, reizen en Instagram houdt, wil je dit bericht absoluut verder lezen.

Kantoordagen maken jou onrustig en het liefst knuffel jij de hele dag met jouw trouwe viervoeter. Deze baan is geknipt voor jou. Pak je koffers in, laad je telefoon op en geniet volop met jouw favoriete huisdiertje.

Droombaan honden Instagram

The Points Pups is het Instagram account van hondjes: Miles, Hootie en Swisher. Het leven van deze hondjes wordt op de voet gevolgd en vastgelegd op de Insta tijdlijn.

En nu zoekt Brian Kelly, de maker van het account, versterking. De baan bestaat uit: Instagrammen, reizen en hondjes knuffelen. Waar kunnen wij tekenen? Hier

Reizen en sociale media

Wat de baan inhoudt? Je creëert content over de meest lieve wezentjes, namelijk de hondjes.

Het klinkt wellicht een beetje onbenullig, maar eigenlijk is het een heel serieuze job. Het gaat namelijk over marketing en strategische keuzes. Maar ach, al is het alleen maar knuffelen, reizen en foto’s maken zijn wij daar helemaal happy mee.

Reageer op artikel:
Jobalert! Als jij van hondjes, Instagram en reizen houdt is dit jouw ultieme droombaan
Sluiten