Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 6 apr 2017

Joepie! Shrek 5 is in de maak

Are we there yet? Ja, we zijn zover: Shrek 5 is onderweg. Je kan binnenkort weer genieten van onze favoriete ogers, ezel, de lady dragon en alle andere sprookjes die rondlopen in Far Far Away. Ge-nie-ten.

Na zeven jaar is het eindelijk weer zo ver en komt de film reeks met een vijfde film. Én naast dat het natuurlijk een schitterend en hilarisch verhaal is, kan jij stiekem het meeste genieten van de perfecte gekozen muziek.

Accidentally in love met Shrek

Shrek heeft je bewezen dat liefde blind maakt, want wat vond je het fijn om te zien dat de prinses op de oger viel. Oké, misschien was zij zelf ook wel een oger, maar dan als nog is Shrek een échte gentleman en ja, dat blijft in élk jasje woest aantrekkelijk.

Jaaa Eddie de ezel

Zó fijn: Eddie Murphy doet weer mee met de film. En als we de producers mogen geloven is het ook weer tijd voor een nieuw karakter. Het is nog niet bekend wie of wat dat gaat worden, maar wel dat het voor de Michael McCullers het persoonlijk heeft gemaakt.

Kan jij ook niet wachten?! Eddie Murphy geeft aan dat de film in 2019 of 2020 uitkomt. Dat betekent dat we nog preciés genoeg tijd hebben om álle films minimaal zes keer te zien als je één film per maand kijkt.

Wij denken dat je dit ook wilt lezen: 19 x wat je nog niet wist of was opgevallen aan de Disney prinsessen

Reageer op artikel:
Joepie! Shrek 5 is in de maak
Sluiten