Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 8 nov 2020

Dit is ze dan: dé vriendin van Joey van de Bachelorette

We kunnen ons allemaal nog wel Joey van Herle herinneren, de winnaar van het programma De Bachelorette. De lieftallige Joey deed uiteraard mee om het hart van Gaby te stelen, maar helaas mocht de liefde tussen de twee niet baten. We hadden het natuurlijk allemaal te doen met Joey, helemaal omdat hij zo graag de liefde wilde vinden. Inmiddels is onze Joey toch heel gelukkig in de liefde, en heeft hij zijn meisje gevonden.

Wij vertellen je er alles over. En geloof ons: ze lijkt nogal veel op de Bachelorette.

Vriendin van Joey

Er gingen natuurlijk al een tijdje geruchten de rondte over het feit dat Joey een vriendin aan zijn zijde zou hebben. Maar we wisten het nooit zeker aangezien dit nooit was bevestigd. Tot nu.

De Limburger toont namelijk op Instagram voor het eerst een foto waarop zijn meisje duidelijk te zien is. Ben je benieuwd naar de foto? Je ziet ‘m hieronder. We vinden dat ze toch wel iets weg heeft van Gaby… Wat vind jij?

Bron: Instagram

Low key

Al eerder vertelde de winnaar van de Bachelorette dat hij het liever allemaal nog eventjes privé wilde houden. Hij vertelde dat ze al een poosje samen waren, maar ze hebben het allemaal een beetje low key gehouden. En wij geven hem daarin geen ongelijk ;-).

Eerdere foto op Instagram

De nieuwe lover van Joey lijkt als twee druppels water op Gaby. Een ding is zeker: hij valt sowieso op een type vrouw. Het stel is in ieder geval heel erg blij met elkaar. Zo schrijft hij onder een foto op Instagram: ‘Dankbaar voor iemand zoals jij’. Hoe lief is dat? Zie hieronder de foto van Joey op zijn Instagram die al een tijdje geleden heeft geplaatst.

Lees ook: Check it out: déze deelnemer van de Bachelorette doet mee aan First Dates

Reageer op artikel:
Dit is ze dan: dé vriendin van Joey van de Bachelorette
Sluiten