Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 1 okt 2020

Dít zijn de nieuwe vriendinnen van Joey en Jethro uit de Bachelorette

Groot nieuws: twee deelnemers van De Bachelorette zijn gelukkig in de liefde, en nee dat is niet met De Bachelorette, Gaby Blaaser. We hebben het hier over Joey en Jethro. Ben jij ook zo benieuwd met wie zij nu happily in love zijn? Lees dan snel verder.

Een ding is zeker: het is ze beiden van harte gegund.

Joey en Jethro gelukkig in de liefde

Tot voor kort waren de mannen, Joey en Jethro, nog onwijs op zoek naar de liefde in het programma De Bachelorette. Of sterker nog: hopende op een relatie met Gaby. Maar dit is verleden tijd. Beide mannen hebben de liefde gevonden bij een andere vrouw. Te beginnen bij Jethro.

Jethro en zijn nieuwe vriendin

Jethro stal de harten van talloze vrouwen, maar uiteindelijk mocht het bij geen enkele vrouw baten. Totdat hij Kelly tegenkwam. We wisten natuurlijk al een tijdje dat die twee gelukkig waren samen, maar we hadden nog geen idee hoe deze blondine eruit zag.

Tot nu. Op het Instagram-account van Jethro staat namelijk een foto met zijn nieuwe vlam. ‘De wereld is van ons’, schrijft hij erbij. Als dat geen duidelijke teksten zijn…

Joey en zijn nieuwe vriendin

De lovestory tussen Joey en Gaby was na het seizoen snel voorbij. Veel vrouwen waren dan ook blij met het nieuws dat Joey weer single was. Maar dat heeft niet lang geduurd. Joey heeft namelijk weer heel snel de liefde gevonden. Wel moesten we een paar keer met onze ogen knipperen om echt goed te kijken of het niet Gaby was – die op de foto staat.

De nieuwe lover van Joey lijkt als twee druppels water op Gaby. Een ding is zeker: hij valt sowieso op een type vrouw. Het stel is in ieder geval heel erg blij met elkaar. Zo schrijft hij onder zijn foto op Instagram: ‘Dankbaar voor iemand zoals jij’. Hoe lief is dat? Zie hieronder de foto van Joey op zijn Instagram.

Lees ook: Wow – Jordy van de Bachelorette haalt uit naar Gaby Blaaser en is er helemaal klaar mee

Reageer op artikel:
Dít zijn de nieuwe vriendinnen van Joey en Jethro uit de Bachelorette
Sluiten