Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 1 mei 2018

Hou je vast: dit Temptation Island koppel krijgt een baby

De liefde hangt in de lucht en tja... als dat gebeurt kan het zo zijn dat je zwanger raakt. Een gefeliciteerd is in ieder geval op z'n plek, want er is een Temptation Island koppel in verwachting.

Jolien en Herbert van Temptation Island (2017) zijn een bijzonder koppel. Er werd getongd en gesekst met anderen, maar toch bleven de twee samen. Ze zijn schijnbaar nog zo gelukkig samen dat ze klaar zijn voor de volgende stap. Ze is namelijk zwanger.

Jolien van Temptation Island zwanger

Als één koppel schijt heeft aan wat de wereld van hen vindt, dan zijn het Jolien en Herbert wel. Hun liefde kan niet mooier bekroond worden dan met een baby. Dat ze nu zwanger is, is voor hen dan ook fantastisch.

Op social media maakt het koppel het blijde nieuws bekend: ‘We are so excited cuz we are expecting! ??❤️ #novemberbaby #12weekspregnant’

Eerste baby

Hoewel bijvoorbeeld Lize en Ken ook nog samen zijn, is dit toch echt de eerste baby van het Temptation Island 2017 seizoen. Herbert kan het geluk in ieder geval wel van de daken schreeuwen. Hij schrijft: ‘Huisje, tuintje, kindje? Yes, we did it! #papaHerbie???’

Reageer op artikel:
Hou je vast: dit Temptation Island koppel krijgt een baby
Sluiten