Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 1 jun 2017

6 jongens op wie we vroeger allemaal verliefd waren

Verliefd worden begint al op vierjarige leeftijd, een kalverliefde met het jongetje uit de buurt. En je hele leven bleef je crushes houden, waar deze 6 jongens absoluut tussen horen. Geef maar toe, op deze jongens was jij vroeger ook verliefd:

1. Het buurjongetje

Je allereerste echte kalverliefde begon gewoon bij je in de straat op het speelpleintje. Reuze interessant, dat andere geslacht. Een beetje uitdagen en achter elkaar aanvangen en je was om. Jij wilde hem natuurlijk super graag kusjes geven, ook al vonden de jongetjes dat vaak echt vies. Je pakte gewoon z’n hoofd vast en drukte een dikke smakkerd op zijn gezicht. Dat is hoe de liefde begon.

2. De meester

En dan word je iets ouder en dan heb je zo’n leuke jonge vent voor de klas staan. De jongetjes in de klas zijn allemaal nog zo kinderlijk en spelen met takken op het speelplein. De meester is charmant en stoer. Het was jullie missie om hem aan de leukste juf te koppelen, ook al was je stiekem een beetje jaloers.

3. Je klasgenootje

Toch valt je oog dan op een klasgenootje. Of meerdere. Want als je een briefje naar je tafeltje kreeg geslingerd met ‘Wil je met mij?’ dan gierden de vlinders door je buik. Een week later bleek deze hotboy toch niet zo leuk als gedacht en stapte je zo over op een ander. Je stuurde een vriendin op pad om te zeggen dat het uit was en dat je een ander had. Wat ging dat toen eigenlijk makkelijk, want de week erop speelden jullie gewoon weer samen.

4. De leraar

Een stiekeme crush had je zeker ook wel op de middelbare school. Want elke school heeft tenminste één lekker ding. Je leraar geschiedenis? Of toch economie? Denk maar eens na wie het bij jou was, waarschijnlijk ging elk meisje blozen van hem.

5. De broer van je beste vriendin

Een beetje verboden terrein, maar hé je bent ook maar een mens en gevoelens zijn moeilijk te bedwingen. Niet gek dat zij je beste vriendin is en dat haar broer ook zó leuk is (en lekker). Je vriendin was daar iets minder blij mee, trouwens. Jongens, jongens. Jij weet ook niet wat die aantrekkingskracht toch telkens is.

6. Je idool

Je kamer hing helemaal vol met posters, als je hem zag in een tijdschrift of op televisie dan begon je te gillen en je droomde over deze fijne man. Of het nu Jim, Nick Carter, Chad Michael Murray of Orlando Bloom was. We hebben allemaal gefantaseerd over een bekende filmster of popster. En dat doen we eigenlijk nog steeds.

LEES OOK: Dit zijn de kansen dat je dit jaar verliefd wordt volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
6 jongens op wie we vroeger allemaal verliefd waren
Sluiten