Redactie
Redactie Life 20 jul 2020

Huh? Had Jordy een vriendin tijdens de Bachelorette?

Inmiddels zijn we allemaal in grote afwachting totdat de finale van de Bachelorette begint, waarin Joey en Niek het tegen elkaar gaan opnemen. Beiden maar één duidelijk doel: het hart van Gaby veroveren en samen naar huis.

Tot voor kort zat Jordy Jahmal ook nog in de race, tot hij in de halve finale naar huis was gestuurd. Maar wist Gaby wel dat Jordy een vriendin had tijdens de Bachelorette?

Had Jordy een vriendin tijdens de Bachelorette?

In de aflevering van vorige week is Jordy naar huis gestuurd onder andere door de verhitte discussie die al eerder plaatsvond tussen Gaby, Jordy en Jethro. Misschien is het maar goed ook dat Jordy zijn koffers heeft gepakt. Er duiken namelijk opeens geruchten op dat Jordy al een liefje thuis had zitten tijdens zijn zoektocht naar de liefde in Kaapstad.

Deze geruchten komen vanuit een ‘anonieme bron uit de kring van Jordy zelf’ volgens de YouTuber Rijk Hofman. Rijk vertelt in zijn vlog dat hij een bericht op Instagram ontving met het volgende:

“Hey Rijk. Ik wil graag anoniem blijven maar dit is ECHT iets wat je moet weten en mijn bron is 1000% zuiver. Djordy aka Jordy van de Bachelorette had tijdens zijn deelname gewoon een relatie. Die heeft hij trouwens nog steeds. Na zijn mislukte poging tot fame jaren geleden bij ‘The Face’ wilde hij opnieuw zijn kans grijpen.”

Anonieme bron

De beste vriend van de zogenaamde anonieme bron zou de deur plat lopen bij de vader van Jordy. Hij zou opgevangen hebben dat er werd gevraagd naar de vriendin van Jordy en hoe dat precies zat met betrekking tot de deelname van Jordy aan het populaire programma. Deze vraag werd door de vader van Jordy afgewimpeld en afgesloten met “dat hoeft toch verder niemand te weten?”.

Jordy ontkent

Toen dit nieuws out in the open kwam, reageerde Jordy razendsnel in een video en ontkende alles. Hij vertelt dat er altijd wel mensen zullen zijn die wat willen zeggen. Ook kwam de bachelorette-deelnemer in december uit een relatie van zeven jaar. Hij vindt het dus totaal niet kloppend, wat er allemaal gezegd wordt. Zie hieronder de video van Jordy.

Lees ook: OMG – De uitslag van deze Bachelorette is shocking én komt er iemand terug?

Reageer op artikel:
Huh? Had Jordy een vriendin tijdens de Bachelorette?
Sluiten