Oeps: Jordy heeft tóch spijt over zijn opmerkingen na De Bachelorette

Het was een roerig jaar voor Jordy. Hij deed mee aan het realityprogramma De Bachelorette, waar hij naar Zuid-Afrika reisde voor de liefde en Gaby Blaaser. Jordy moest als één van de laatste drie het programma verlaten. Toch leek hij uiteindelijk wel kans te maken op het hart van Gaby. Maar na De Bachelorette resulteerde het in één groot drama voor Jordy en Gaby.

Nu blijkt hij toch spijt te hebben over bepaalde opmerkingen tegenover Gaby.

Korte recap: Jordy en De Bachelorette

Jordy moest De Bachelorette net voor de finaledates verlaten. Hij had een goede klik met Gaby en vond dit toen erg jammer. Gaby kwam uiteindelijk samen met Joey terug naar Nederland – wat helaas na een paar maanden geen ware liefde bleek te zijn. In de allerlaatste aflevering van De Bachelorette waar de deelnemers terugkijken op het avontuur, werd duidelijk dat Gaby en Jordy een vervolgdate in Nederland toch wel zagen zitten.

Dat klonk allemaal positief, maar vanaf dat moment ging het bergafwaarts. Gaby werd namelijk gespot op een terras samen met een andere man. Waardoor Jordy een sneer uitdeelde aan Gaby. Hij deelde twee foto’s op Instagram met de caption “Stay true to yourself” en daaronder “De mazzel”. De eerste foto was een kiekje van hem zelf, de tweede foto was de foto waarop Gaby met de man te zien is. Hierna hebben de twee elkaar niet meer gesproken. Hier kan je er nog meer over lezen.

Terugkijkend op het programma

Nu vertelt Jordy in een interview met Grazia dat hij spijt heeft van “de hele commotie na De Bachelorette”. Ook de flinke sneer die hij Gaby heeft gegeven wordt aangehaald: “nu denk ik: op basis waarvan eigenlijk?”

Hoewel hij geen spijt heeft van zijn deelname, is dit toch iets wat hij liever terug wil draaien. “Ik heb haar nog een keer gesproken, en zij ging er redelijk aan onderdoor door wat er allemaal gezegd is. Ik heb wel mijn excuses aangeboden, want het is nooit mijn intentie geweest om haar te kwetsen. Dus ja, als ik dat kon terugdraaien, zou ik dat doen.”

Reageer op artikel:
Oeps: Jordy heeft tóch spijt over zijn opmerkingen na De Bachelorette
Sluiten