Renée
Renée Nieuws 9 jul 2018

Woaaaa! Het ziet ernaar uit dat dit de eerste beelden van een naakte Joshua in Adam zkt. Eva zijn

Kreeg je geen genoeg van Temptation Island met verleider Joshua? Dan wil je het programma Adam zkt. Eva zeker niet missen. Aan dit programma doet Joshua namelijk mee om naakt (!) de liefde van zijn leven te ontmoeten. En wij denken de eerste foto’s te hebben… De Vlaamse God heeft ‘ja’ gezegd tegen het Adam zkt. Eva avontuur en eerlijk, we zijn maar wat blij dat we Joshua terug gaan zien op televisie. Het is namelijk verdacht stil rondom de verleider. Tot nu, want hij heeft beelden op zijn Instagram gedeeld.

Eerste beelden van Joshua in Adam zkt. Eva

Hoewel de bewegende beelden nog even op zich laten wachten, kun je wel alvast de foto’s bekijken. Wat zie je? De knappe Belg, zonder peroxide-blond haar en eh… geen kleding. Ja, je leest het goed. Géén kleding. Dat laat je je geen twee keer zeggen:

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Haha wauw! Joshua wil niks zeggen over zijn penislengte maar deze beelden zeggen genoeg

Adam zkt. eva kandidaten

Naast de beeldschone Temptation Island verleider doen er nog andere bekenden mee aan Adam zkt. Eva. Zo gaan ook Jeffrey Wammes, Dewi Pechler en Jeroen Post zich blootgeven.

Hopelijk heb je nog even geduld. Want hoewel de opnames er waarschijnlijk al op zitten, keert het programma pas in het najaar terug op televisie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Woaaaa! Het ziet ernaar uit dat dit de eerste beelden van een naakte Joshua in Adam zkt. Eva zijn
Sluiten