Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 apr 2018

Wááát?! Joshua is met verleidster Chloë naar bed gegaan op de laatste Temptation avond

Dat Joshua behalve met Megan met nóg iemand het bed in was gedoken tijdens Temptation Island, had hij al verteld. Maar wie die verleidster was bleef nog even een raadsel. Was het Laetitia? Nee. was het Zwanetta? Ook niet. Nu blijkt dat het niemand minder dan Chloë was.
Chloë leek tijdens de laatste afleveringen smoorverliefd op Kevin. En ook als je de Instagram accounts van de twee moet geloven, lijken het ware tortelduifjes. Het leek er daarom op dat ze elkaar tijdens Temptation Island 2018 in Thailand hadden ontmoet en na het programma vrolijk verder waren gegaan.

Maar nu blijkt dat Chloë naast de ‘garnaal’ van Kevin, ook wel eens het flinke apparaat van Joshua wilde testen. Misschien had ze gehoord hoe passioneel Megan over de piemel van Joshua sprak (Letterlijke quote: ‘hij is zo fucking groot, je hebt zelf geen idee’. ) En ja, als hij echt zo groot geschapen is, dan geven we haar geen ongelijk.

Aflevering 13 al gezien?

Joshua en Chloë hadden seks tijdens Temptation Island

Het gebeurde allemaal op de avond na de laatste opnames, in een hotel. Het was een avond waar alleen de vrijgezellen waren, omdat de koppels herenigd werden. En het was een gezellig feestje als we het zo horen.

Chloë vertelde dit allemaal zelf in het online programma Goedele on Top. Maar het opmerkelijkste van alles is nog wel dat het niet bij één keer bleef. Ze kreeg zelfs een relatie met Joshua.

Wait what?!. Volgens Chloë waren de twee tot december samen. Waarom ze toch uit elkaar gegaan? Alles lijkt erop te wijzen dat ze toch weer terug is bij Kevin.

Bekijk hier het fragment van Goedele on Top:


De hele uitzending kun je hier vinden.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wááát?! Joshua is met verleidster Chloë naar bed gegaan op de laatste Temptation avond
Sluiten