Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 15 mei 2019

Houd 19 mei vrij want niemand minder dan Joshua doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch: All Stars

We weten dat de bekende twins , psycho Lisa, Alisa en Renan meedoen aan Ex On The Beach Double Dutch: All Stars. Maar wat blijkt? Het lijstje is niet compleet. Het ziet ernaar uit dat je favoriete Temptation Island verleider Joshua ook zijn opwachting maakt in het programma.

In het programma komen de leukste oud-deelnemers weer bij elkaar om met zijn allen weer heel wat avonturen te beleven. Vooral ‘s nachts wordt er veel gesport. Ex of geen ex, tussen de lakens zien ze geen verschil. Nu bijna iedereen bekend is, is er nog één special guest die dit jaar voor het eerst jaar ook meedoet. Laat dat nu net onze Joshua van Temptation zijn.

Joshua in Ex On The Beach Double Dutch: All Stars

Gisteren heeft MTV een sneak peek gegeven over wie deze speciale gast is. Als jij dit filmpje ziet dan weet je het ook gelijk: Joshua gaat weer verleiden. Dit is het ultieme bewijs:

View this post on Instagram

A post shared by MTV Nederland (@mtvnl) on

Oké ten eerste, zijn mond herken je uit duizenden. We hebben Joshua vaak genoeg op ons beeldscherm gezien om hem te herkennen. Ook de scène onder de douche lijkt te verwijzen naar een hint van Temptation Island. En de meest duidelijke reden is toch wel de zwembroek, kijk maar naar deze foto. Als je nu niet overtuigd bent…

View this post on Instagram

A post shared by JOSHUA FEYTONS (@joshuafeytons) on

Op 19 mei gaat het spannende spektakel beginnen en we kunnen nu al niet meer wachten.

Lees ook: Goals! Je kunt de Ex On The Beach Double Dutch villa huren voor maar 48 euro per nacht

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Houd 19 mei vrij want niemand minder dan Joshua doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch: All Stars
Sluiten