Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 24 mei 2018

Oelala! Je kunt je nog steeds opgeven voor Adam Zkt. Eva VIPS met Joshua

Wij kunnen echt niet meer wachten tot het moment dat we Joshua volledig naakt gaan zien. We weten natuurlijk al hoe goed hij er bijna-naakt uitziet, maar één ding hebben we nog niet gezien *knipoog*. Op Facebook heeft Joshua een oproepje geplaatst aan de Eva van zijn dromen. Uh hallo, waar kunnen we ons opgeven?!

Toen we hoorden dat Joshua Feytons, verleider van Temptation Island, mee gaat doen aan Adam Zkt. Eva VIPS gingen onze harten sneller kloppen. Wie wil nou niet met deze knappe man naakt op een paradijselijk eiland overnachten?

Temptation Island verleider

Hij was de hottie van Temptation Island en iedereen begreep waarom Megan voor zijn charmes viel. Stiekem zijn we zelfs wel een beetje jaloers op haar, want oh… dat lichaam.

Na Temptation Island deed Megan nog een boekje open over de grootte van zijn penis, en als we haar moeten geloven is dat niet mis. Daar zullen we snel genoeg achter gaan komen natuurlijk. Heb jij een breedbeeld TV thuis? Lucky you.

Adam Zkt. Eva VIPS

YES. Je hebt nog een kans om verleid te worden door Joshua, naakt zelfs. Je kunt je namelijk nog steeds opgeven als de ware Eva voor hem. Je bent waarschijnlijk niet de enige en we verwachten dat het een echte haantje de voorste strijd gaat worden op het eiland.

Het onderstaande filmpje werd gisteren op Facebook geplaatst en wij vinden Joshua echt een hele stoere vent op zijn motor. En luister eens goed naar die sexy stem van ‘m: smelt.

Reageer op artikel:
Oelala! Je kunt je nog steeds opgeven voor Adam Zkt. Eva VIPS met Joshua
Sluiten