Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 6 mrt 2018

Holy moly! Joshua heeft niet alleen met Megan seks gehad in Temptation Island

Zit je op een stoel? Want van het nieuws dat je nu gaat horen val je steil achterover. Verleider Joshua is namelijk tijdens Temptation Island niet alleen met Megan tussen de lakens gekropen, maar heeft óók met een verleidster het bed gedeeld.

Voor het Concentrate programma Zie Ze Liegen interviewde de ene verleider de ander. Andrea stelde Joshua een paar pittige vragen en geloof ons, je leert ‘m zo véél beter kennen. Zo loog hij toen hij beweerde dat hij met ‘maar’ zes meisjes seks had gehad. Maar dat was natuurlijk niet dé grote onthulling.

Joshua had seks met een verleidster

Alhoewel Joshua beweert dat hij niet van one night stands houdt, had hij wel een heel gezellige tijd in het zonnige Thailand. Nadat de opnames erop zaten werden de verleiders samen ondergebracht en kwam van het één snel het ander. En daarmee bedoelen we seks.

Is het Laetitia?

Joshua had seks met een verleidster, maar met wie wil hij niet zeggen. Als Andrea vervolgens vraagt wie hij de leukste vrouw vindt komt er ineens Laetitia uit zijn mond. Toch geloven we niet helemáál dat in dit geval één plus één twee is. Joshua, wat verberg je?

Bekijk de video maar. Je kunt bijna ruiken dat hij echt niet de hele waarheid wil vertellen:

Serieus, Joshua presenteert zich hier toch als de ideale schoonzoon? Wat een schatje is het. Iedere vrouw wil een man die echte liefde verkiest boven geld en beroemd zijn. Gelukkig is er goed nieuws, want hij beweert nog vrijgezel te zijn. Oh, en er is al veel te veel informatie over zijn penis bekend

Reageer op artikel:
Holy moly! Joshua heeft niet alleen met Megan seks gehad in Temptation Island
Sluiten