Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 2 feb 2018

6 x waarom iedereen een beetje verliefd is op Joshua van Temptation Island

Oké om maar gelijk met de eerlijke deur in huis te vallen; ik vind de verleiders van Temptation Island altijd verschrikkelijk. Opgepompte anabolen lichamen die met idiote openings- en versierzinnen meisjes tot vreemdgaan proberen te verleiden. Maar nu komt Joshua om de hoek kijken en daaaamn Joshua van Temptation Island is HOT. Koekoek.

Ik heb nog nooit in Temptation Island een verleider gezien waarvan ik dacht, goh dat zou voor mij een Temptation kunnen zijn. Het zijn allemaal bonken met overdreven veel testosteron en een idioot groot ego. Maar nu is is er voor het eerst een uitzondering; Joshua.

Vorig jaar kwam Ken natuurlijk al om de hoek kijken. Die was anders dan de verleiders die we tot nu toe gewend waren. Ken was met zijn ‘normale’ lichaam, lange haar en gitaar het snoesje van de groep. En ondanks dat ‘ie leuk was, wint één verleider van dit jaar het met gemak.

Joshua van Temptation Island

Dit jaar gaven de producenten ons Joshua. En daar ben ik stiekem verliefd op geworden. En ik zal je precies vertellen waarom.

1. Zijn lok

Die zit altijd perfect. Een Dave Roelvinkje uit Expeditie. In Thailand is de luchtvochtigheid hoog, daarom zit je haar altijd pluizig en kroezig. Behalve bij Joshua. Of ‘ie zijn haar nou doet of niet, het lijkt niet uit te maken. Zelfs de ventilator helpt hem nog een handje. HOE DAN?

via GIPHY

2. Zijn tong die sensueel langs zijn lippen glijdt

Oh boy. Hij zou maar naast je zitten terwijl je bezet bent. Koekoek. P.s. In het gifje hierboven kun je ook zijn tong bewonderen.

via GIPHY

3. Zijn lichaam

Niet te gespierd, maar zijn lijnen zijn wel adembenemend mooi. Je kunt genoeg vastpakken, maar het is geen opgeblazen gedoe. Hij sport, maar we denken dat ‘ie ook nog kan genieten van een Vlaams frietje.

via GIPHY

4. Zijn ogen

Ik zou echt de hele dag in zijn ogen kunnen verdrinken. Ze zijn niet eens overdreven licht, of bijzonder van kleur. Maar hij heeft wimpers, een boevenkop en een twinkeling in zijn ogen. En dat is wel behooooorlijk gevaarlijk.

via GIPHY

5. Zijn aanpak

Joshua is smooth. Heel smooth. En ondanks dat we echt wel snappen dat ‘ie een spel speelt, speelt ‘ie wel een goed spel. Waar Tijs tegen ieder meisje in het resort blijft zeggen dat zij ‘de allerliefste, mooiste, knapste en leukste is’ en ‘als iemand mij vraagt wie ik het mooiste meisje vind, dan zeg ik jouw naam’ zegt Joshua tegen de dronken Meghan dat ze beter kan slapen voor ze domme dingen gaat doen.

6. Zijn eerlijkheid

Hij zegt niet hoe mooi hij Meghan vindt, maar wel dat ze beter verdient. Hij zegt niet dat ze de allerlekkerste ever is, maar hij luistert. En ondanks dat hij dat natuurlijk doet om haar te verleiden, is deze tactiek wel beter dan een enorme push techniek. Want Meghan voelt zich wel goed, begrepen en gehoord. En hij opent haar ogen. Want ze verdient zoveel beter dan Kevin.

We zijn er over uit. Joshua van Temptation Island is een temptation. Voor iedereen. Punt uit.

Reageer op artikel:
6 x waarom iedereen een beetje verliefd is op Joshua van Temptation Island
Sluiten