Zara Bircan
Zara Bircan Life 3 jan 2020
Leestijd: 4 minuten

Wij weten hoe jouw 2020 eruit gaat zien op basis van je sterrenbeeld

Als het afgelopen jaar al niet geweldig was, belooft 2020 je nóg meer. Of je nu grote veranderingen gaat maken of niet, we gaan het nieuwe decennium positief in. Op basis van je sterrenbeeld weet Beautify hoe jouw 2020 eruitziet.

Dit nieuwe jaar is ook gelijk het begin van een nieuw decennium, dus er staan grote dingen op ons te wachten. Jij komt in ieder geval niet voor gesloten deuren te staan.

Wij weten hoe jouw 2020 eruit gaat zien op basis van je sterrenbeeld

Dat dit jaar geweldig gaat worden, ligt geheel aan onszelf. Dit is dan ook het perfecte moment om weer het beste uit onszelf te halen. Benieuwd hoe jouw 2020 eruitziet? Check snel je sterrenbeeld, want Beautify legt het voor je uit.

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram weet jij in 2020 hoopvol naar de toekomst te kijken. Laat het verleden hierbij los en neem de geleerde lessen mee. Dit jaar steek jij je energie in dingen die het wél waard zijn en heb je meer begrip op de mensen om je heen. Je leert mensen accepteren zoals ze zijn en kan inzien dat niemand perfect is – ook jij niet. En dat is oké.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij durft in 2020 meer stappen te zetten naar een (betere) relatie. Je ontwikkelt nog meer zelfliefde en helpt dit jaar met nog meer liefde de leukste mensen om je heen. Je kunt dan ook zeker je vriendinnen meer waarderen, Stier, dus jij hebt het sowieso al voor elkaar.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

In 2020 kom jij erachter wat je nu precies wilt, Tweelingen. Wees niet té impulsief, maar werk eerst een plan uit. Zo kun je je dit jaar meer focussen op wat belangrijk is en zet je je energie op de juiste plekken in.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jouw vriendschappen versterken alleen nog maar in 2020, Kreeft. Wees vooral niet bang voor veranderingen, want jij leert je aan te passen als de beste. Je luistert graag naar een ander, maar durf zelf ook hulp te vragen wanneer je dat nodig hebt en jouw jaar kan niet meer stuk.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Voor je het weet vliegt de tijd voorbij voor jou, Leeuw. En gelukkig gaat dat je allemaal soepel af in 2020. Dit jaar krijg jij meer zelfvertrouwen en leer je dingen te laten zoals ze zijn. Ga rustig verder met je zoektocht en jouw 2020 wordt een geweldig jaar.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Dit jaar word je impulsiever dan normaal, Maagd. Er staan geen grote veranderingen voor je klaar, dus jij kunt veilig vertrouwen op de relaties die je nu hebt. Houd vooral rekening met de emoties van je vrienden en wees niet bang om advies te vragen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Dit jaar wil jij veel nieuwe dingen leren, Weegschaal. Je leert te houden van de vrijheid die je nu hebt, maar wilt tegelijkertijd ook stappen maken in je relaties. Je kan de mensen om je heen meer waarderen en voor je het weet kunnen je allerliefste vriendinnen niet meer zonder jou.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij leert meer begrip en geduld te hebben dit jaar, Schorpioen. In 2020 behandel jij de mensen om je heen met meer liefde dan normaal en doe je rustig aan in je liefdesleven.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter, dan zorg jij er in 2020 voor dat je de beste kant van jezelf neerzet. Je bent bewuster van jezelf en bent bereid hieraan te werken, zodat ook nieuwe mensen dit jaar kunnen zien hoe geweldig jij bent.

Steenbok (22 december – 19 januari)

In 2020 wil jij nóg onafhankelijker zijn en geniet je meer van je vrijheid. Je leert vooral geduldiger te kunnen luisteren naar de mensen om je heen in 2020 en verbetert hierdoor de relaties die je hebt. Zorg wel voor de juiste balans tussen werk en romantiek.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Is je sterrenbeeld Waterman, dan neig jij in 2020 meer naar een aantal veranderingen. Je komt erachter wat je nou écht belangrijk vindt, maar hoeft niets te overhaasten. Dit jaar krijg jij namelijk genoeg kansen jouw kant op, dus grijp ze met beide handen aan, Waterman.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Als Vissen zorg jij er dit jaar voor dat je je openstelt en je duidelijker met anderen communiceert. Je denkt eerst goed na voordat je een impulsieve beslissing maakt en dit pakt in 2020 alleen maar goed voor je uit.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Wij weten hoe jouw 2020 eruit gaat zien op basis van je sterrenbeeld
Sluiten