Jouw geliefde lipstick gebroken? Zó los je het op

Oh nee, je ergste nachtmerrie is tot leven gekomen: jouw geliefde lipstick is gebroken. Verdrietig en met twee stukjes in je hand kun je alleen maar denken: dit gaat nooit meer goed komen. Of toch wel..?

Als je lipstick gebroken is, wil je eigenlijk het liefste gelijk een nieuwe. Want je was zo dol op die kleur… Maar, wees geen dief van je portemonnee want met onze truc hoef je gelukkig niet naar de winkel te rennen om een nieuwe lippenstift te kopen. Wij vertellen je precies wat je nodig hebt en hoe je jouw lipstick weer nieuw leven in blaast.

Benodigdheden

  • Kaars
  • Tissue
  • Vriezer

How to fix it

1. Smelten: Houd je lipstick boven de vlam van de kaars. Niet het afgebroken stukje maar het stukje dat nog over is en nog aan de houder vastzit. Hou je lipstick net boven de vlam. Zo smelt de wax in je lipstick waardoor deze zacht wordt.
2. Plakken: Vervolgens neem je het afgebroken stukje lipstick en zet je deze vast op de originele lippenstift die je zonet boven de vlam hebt gehouden.
3. Kneden: Ga met je vingers een paar keer langs je lipstick zodat het afgebroken stukje weer netjes een geheel vormt. Zo voorkom je een scheve lippenstift.
4. Tissue: Neem je tissue om de overige lipstick weg te poetsen en je houdertje schoon te maken.
5. Vriezer: Leg je lipstick voor een kwartiertje in de vriezer en voilà, jouw favoriete lippenstift kan er weer helemaal tegen aan.

Reageer op artikel:
Jouw geliefde lipstick gebroken? Zó los je het op
Sluiten