Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 23 jul 2020

Molloten opgelet: op deze datum verschijnt het jubileumseizoen van Wie is de Mol op de buis

Kijk jij ieder seizoen, iedere aflevering met opperste concentratie? Download jij de ‘Wie is de Mol-app’ om aantekeningen te maken én kijk jij altijd dedicated na iedere aflevering naar Moltalk? Dan hebben wij héél goed nieuws. Omdat het programma dit jaar twintig jaar bestaat, trakteren zij ons op een extra jubileumseizoen. Leuk of leuk?

Lees snel verder om erachter te komen wanneer het jubileumseizoen van Wie is de Mol op de televisie zal zijn.

Jubileumseizoen Wie is de Mol

Het is alweer een tijdje geleden maar in het allerlaatste seizoen was de uitslag weer mega-spannnend. Uiteindelijk ontpopte Rob zich als de mol. Wat had hij het steengoed gedaan. Wat er diezelfde avond ook bekend werd gemaakt, was dat er een extra jubileumseizoen zou komen. Gewoon, omdat het kan. Om het twintigjarige jubileum te vieren. Hoe leuk is dat?

Opnames

De opnames van het nieuwe jubileumseizoen hebben al plaatsgevonden voor de coronacrisis. Maar wie zijn dan de kandidaten? Dat weten wij zelf helaas ook nog niet. Er gaan wel geruchten rond dat deelnemers en mollen uit eerdere seizoenen weer mee gaan doen, maar daarover is nog helemaal niets bevestigd. Nog even geduld dus..

Wat wij wél weten is wanneer het jubileumseizoen op de buis te zien zal zijn. En dat is sneller dan je denkt. Vanaf 5 september gaat het jubileumseizoen van start. Dus blok die datum per direct in je agenda. Wij kunnen niet wachten.

Het 22e ‘normale’ seizoen Wie is de Mol

Het is nog de vraag of het 22e ‘normale’ seizoen van het programma wel uitgezonden kan worden begin 2021 door de coronacrisis. De voorbereidingen werden namelijk in april stilgelegd terwijl normaal gesproken de opnames altijd in mei zouden zijn. Tot nu toe is dat natuurlijk nog onmogelijk.

Toch hintte de regisseur van het programma eind mei, dat er toch opnames in het buitenland aan zaten te komen. Hij plaatste namelijk een foto met een paspoort en mondkapje op social media met als ondertitel: “Ik kan nog niets beloven, maar wij gaan het proberen”. Hieronder de foto weergegeven. Zal het dan toch?…

Lees ook: Je kunt nu ook zelf aan Wie is de Mol meedoen dankzij dit bordspel

Reageer op artikel:
Molloten opgelet: op deze datum verschijnt het jubileumseizoen van Wie is de Mol op de buis
Sluiten